Obnoviť stránku

REVOLUTION The Mascara Revolution 30 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION The Mascara Revolution 30 g

Maskara na objem a dĺžku REVOLUTION The Mascara Revolution čiernej farby je skvelou skrášľujúcou pomôckou každej ženy pre perfektné nalíčenie. Riasy viditeľne predĺži a dodá im bohatý objem. Zanechá je oddelené a maximálne husté. Zintenzívni pohľad vašich očí a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Pomocou štetca v tvare presýpacích hodín sa vám bude maskara presne aplikovať a ľahko vytvoríte nádherné krivky. Jej vysoko pigmentovaná formula sa nerozmazáva, nezlepuje a nevytvára žiadne hrudky. Vďaka prírodnému zloženiu je vhodná aj pre vegánov. Právom sa stane nanahraditeľnou súčasťou vašej kozmetickej taštičky.

Účinky:
Výsledkom aplikácie maskary REVOLUTION The Mascara Revolution sú výrazne dlhé a husté riasy s neskutočným objemom. Vaše oči získajú podmanivý, iskrivý a hlboký pohľad.

Použitie:
Maskaru nanášajte dlhými jemnými ťahmi na riasy od ich korienkov ku končekom. Potom nechajte zaschnúť. Pre výraznejšie líčenie môžete postup zopakovať.

Obsah:
30 g

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERYL STEARATE, CERA CARNAUBA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, VP/HEXADECENE COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, CETEARYL ALCOHOL, CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, POLYVINYL ALCOHOL, GLYCERIN, C12-16 ALCOHOLS, BENZYL ALCOHOL, CETETH-10 PHOSPHATE, DICETYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, PALMITIC ACID, LECITHIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM DEHYDROACETATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, DEHYDROACETIC ACID, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, BHT, CITRIC ACID, IRON OXIDES (CI 77499).


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO1980
Produktové číslo:  5057566050562
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01