Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Superdewy Skin Essence Spray 75 ml

REVOLUTION SKINCARE Superdewy Skin Essence Spray 75 ml

Doprajte svojej pleti príjemné osvieženie a hydratáciu kedykoľvek počas dňa sa sprejom REVOLUTION SKINCARE Superdewy Skin Essence Spray. Tento hydratačný pleťový sprej zanechá vašu pokožku hebkú, žiarivú a sviežu. Vegánskej zloženie obohatené o kyselinu hyaluronovú, močovinu a glycerín pleť intenzívne hydratuje, zatiaľ čo extrakt zo stévie pomáha predchádzať drsné alebo šupinaté pokožke. Vďaka obsiahnutému brusinkovému oleju je pokožka hebká a hladká. Prebuďte svoju pleť kedykoľvek počas dňa a predchádzajte jej dehydratácii sa sprejom Superdewy Skin Essence od REVOLUTION SKINCARE.

Kľúčové vlastnosti spreje REVOLUTION SKINCARE Superdewy Skin Essence Spray

  • Hydratačný pleťový sprej od Revolution Skincare
  • Pre hebkú, žiarivú a sviežu pokožku
  • Zloženie obohatené o kyselinu hyaluronovú, močovinu a glycerín zabezpečuje intenzívnu hydratáciu pleti
  • Pomáha predchádzať drsné alebo šupinaté pokožke
  • Superdewy Skin Essence Spray ponúka príjemné osvieženie kedykoľvek počas dňa
  • Vegánsky produkt, neboli testované na zvieratách

Použitie:
Pred použitím dobre pretrepte. Zatvorte oči a držte fľašu cca 20 cm od tváre. Použite na čistú pleť.

Tip:
Uchovávajte v chladničke pre lepšie osvieženie.

Upozornenie:
Prestaňte používať, ak dôjde k začervenaniu alebo podráždenie. Zamedzte priamemu kontaktu s očami. Ak dôjde ku kontaktu s očami, dôkladne ich vypláchnite vodou. Len na vonkajšie použitie.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Bis-PEG-18 Metyl Ether Dimethyl Silan, Glycerín, Vaccinium macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Stevia rebaudiana Extract, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerín, Disodium EDTA, Buteth-3, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol sulfonate, Cassia Angustifolia Seed POLYSACCHARIDE, Potassium Sorbate, Tributyl Citrate, Alcohol, Limonene, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Sorbic Acid

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný
Kód:  KSPL886
Produktové číslo:  5057566295536

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18