Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Mini Essence Spray Kit: Hello Hydration

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Mini Essence Spray Kit: Hello Hydration

Dodajte svojej pleti potrebnú hydratáciu s kozmetickou sadou troch sprejov REVOLUTION SKINCARE Mini Essence. Súčasťou sady je pleťový sprej Rosehip Seed Oil Essence, ktorý obsahuje výťažky zo šípok a citrusový olej. Tie pomáhajú udržiavať vašu pleť hydratovanú a sviežu. Má antimikrobiálne vlastnosti a príjemne vonia. Ak budete sprej uchovávať v chladničke, poskytne vám extra osvieženie, napríklad v teplých letných dňoch. Disponuje certifikátom Cruelty Free, ktorý zaručuje, že finálny produkt ani použité ingrediencie neboli testované na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti hydratačného spreja REVOLUTION SKINCARE Rosehip Seed Oil Essence

  • Kozmetická sada pre starostlivosť o pleť
  • Rosehip Seed Oil Essence poskytuje príjemné osvieženie v priebehu dňa
  • Pleťový sprej má antimikrobiálne vlastnosti
  • Sada obsahuje aj Revolution Skincare Hyaluronic Essence Spray
  • Udržuje vlhkosť v pokožke, chráni ju a vyživuje
  • Revolution Skincare superfruit Essence rozjasňuje pleť a dodáva jej zdravý vzhľad

Revolution Skincare Hyaluronic Essence chráni pokožku

Revolution Skincare Hyaluronic Essence Spray rozmazná vašu pleť vďaka špeciálnemu zloženiu. Sprej na tvár udržuje vlhkosť v pokožke, chráni ju a vyživuje. Obsahuje unikátnu kombináciu kyseliny hyalurónovej a extraktu z harmančeka. Ak teda zháňate ranné tonikum, ktoré vašu pleť okamžite prebudí a rozjasní, potom práve Skincare Hyaluronic Essence je pre vás tou pravou voľbou.

Jasná, vyživená a zdravá pleť vďaka Superfruit Essence

Revolution Skincare Superfruit Essence tiež rozjasňuje pleť a dodáva jej zdravý vzhľad. Obsahuje unikátnu výťažok z čučoriedok, ktorý pomáha bojovať proti poškodeniu pokožky a podporuje obnovu kože. Kozmetická sada REVOLUTION SKINCARE sa tak o vašu pleť skutočne maximálne postará.

Zloženie – REVOLUTION SKINCARE Rosehip Seed Oil Essence:
Aqua (Water, Eau), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Glycerin, Phenoxyethanol, Rosa Canina Fruit Oil, Limonene, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citral, Linalool, CI 16035 (Red 40), CI 42090 (Blue 1).

Zloženie – Revolution Skincare Hyaluronic Essence:
AQUA (WATER, EAU), BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), DISODIUM EDTA, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRAL, LINALOOL, LIMONENE, CI 16035 (RED 40), CI 19140 (YELLOW).

Zloženie – Revolution Skincare Superfruit Essence:
AQUA (WATER, EAU), BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT, EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT, LYCIUM CHINENSE FRUIT EXTRACT, SAMBUCUS NIGRA FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

Použitie:
Obsah fľaštičky dôkladne pretrepte, zatvorte oči a nastriekajte na tvár z cca 20-centimetrovej vzdialenosti. Aplikujte na čistú pleť a vyhnite sa kontaktu s očami. Nepoužívajte na podráždenú pleť. Pre lepšie osvieženie uchovávajte sprej v chladničke.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Regeneračný
Kód:  KSPL400
Produktové číslo:  5057566174473

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01