Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Aloe Vera & Water Lily Soothing 50 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Aloe Vera & Water Lily Soothing 50 ml

Pleťová maska Revolution Skincare Aloe Vera & Water Lily Soothing Face Mask je určená na starostlivosť o namáhanú a unavenú pleť. Patrí do kolekcie 7 masiek, z ktorých každá sa zameriava na konkrétny problém pokožky. Táto chladivá maska zbaví vašu pokožku stresu a nádherne ju upokojí. Prírodné zloženie stavia na účinkoch aloe vera, ktorá pokožku stimuluje, upokojí jej podráždenie a pomôže tiež s jej regeneráciou. Upokojujúce účinky aloe podporí ešte výťažok z lekna, ktorý vašu pokožku navyše rozžiari. Cukrový extrakt spoločne s glycerínom a ďalšími látkami potom poskytnú pokožke vašej tváre intenzívnu dávku hydratácie. Doprajte vašej pleti odpočinok s upokojujúcou pleťovou maskou. Revolučne a ľahko.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky REVOLUTION SKINCARE Aloe Vera & Water Lily Soothing

  • Upokojujúca pleťová maska od londýnskej značky Makeup Revolution
  • Intenzívna hydratačná pleťová maska z kolekcie 7 masiek na rôzne problémy pokožky
  • Pleťová maska Revolution Skincare určená na starostlivosť o namáhanú a unavenú pleť
  • Chladivá pleťová maska s obsahom aloe vera a výťažkov z lekna
  • Pleťová maska vhodná na všetky typy pleti okrem citlivej
  • Efektívna, cielená starostlivosť pre pokožku bez podráždenia, hydratovanú a žiarivú

Aktívne látky:

  1. Glycerín – optimálne hydratuje a pomáha s ochranou kožnej bariéry, udržuje prirodzený obsah tuku a vlhkosti v pokožke
  2. Alantoín – chráni, zjemňuje, upokojuje a hydratuje pokožku, vďaka jeho pôsobenia sa bunky veľmi rýchlo regenerujú, pleť je mladšia a zdravšia, minimalizuje póry, zmierňuje podráždenie, chráni pleť pred škodlivými vplyvmi UV žiarenia, obmedzuje pôsobenie voľných radikálov
  3. Výťažky z kvetov lekna – extrémne upokojuje stresovanú pleť, zjemňuje jej vzhľad a podporuje jemné dodávanie impulzov pre tvorbu kolagénu a elastínu, v kozmetike sa využíva pre schopnosť chrániť a vyživovať pokožku, schopnosť reaktivovať obnovu kožných buniek a tým chrániť pokožku pred predčasným starnutím
  4. Aloe vera – obsahuje polysacharidy, enzýmy, vitamíny A, B, C a E, minerály, stopové prvky, aminokyseliny, gél z aloe vera je vhodný na všetky typy pleti, viaže na seba vlhkosť, čím pomáha hydratácii pokožky, má silné regeneračné, upokojujúce, zvláčňujúce, hojivé a chladiace schopnosti, funguje ako antioxidant a je protizápalový, vytvára na pokožke ochranný film, navracia kožnému tkanivu elasticitu

Spôsob použitia:
Masku naneste pomocou obojstranného štetca na masku v tenkej vrstve na vyčistenú tvár. Vyhnite sa pritom oblasti okolo očí. Nechajte masku pôsobiť po dobu 10 – 15 minút. Potom ju dôkladne zmyte vlažnou vodou. Pri pôsobení masky je možné pociťovať jemné brnenie. Používajte 1krát týždenne.

Upozornenie pre spotrebiteľov:
Maska nie je vhodná na citlivú pokožku. Pokiaľ dôjde k začervenaniu alebo podráždeniu pokožky, prestaňte masku používať. Pred použitím na tvári výrobca odporúča vykonať test na krku. Masku skladujte na chladnom, suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného svetla.

Typ pleti:
Všetky typy pleti okrem citlivej

Tip:
Zjednodušte si nanášanie pleťovej masky pomocou obojstranného štetca na masky Revolution Skincare Double Ended Masking Brush. S touto skvelou vychytávkou bude aplikácia masky hračka. Silikónový koniec poslúži na nanesenie masky na tvár, štetinovým koncom masku perfektne vmasírujete do pokožky. Obojstranný štetec na masky je ideálny nástroj na presnú a hygienickú aplikáciu všetkých typov pleťových masiek.

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Betaine, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Menthyl Lactate, Disodium EDTA, Nymphaea Alba Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1)

Zvoľte si tú pravú pleťovú masku od Revolution Skincare podľa účinku:
Revolution Skincare Aloe Vera & Water Lily Soothing – upokojujúca pleťová maska
Revolution Skincare Green Tea & Walnut Exfoliating – exfoliačná pleťová maska
Revolution Skincare Honey & Oatmeal Nourish & Glow – vyživujúca pleťová maska
Revolution Skincare Hyaluronic Acid Overnight Hydrating 2 hydratačná pleťová maska
Revolution Skincare Charcoal Purifying – čistiaca pleťová maska
Revolution Skincare Pink Clay Detoxifying – detoxikačná pleťová maska
Revolution Skincare Warming Gel Moisturising – vyživujúca a hydratačná pleťová maska


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Objem

Objem 50 ml

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Rozjasňujúci
Kód:  KSPL2415
Produktové číslo:  5057566118606

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09