Obnoviť stránku

REVOLUTION Shimmer Bomb Trio

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION Shimmer Bomb Trio

Máte vo svojom okolí ženu, ktorej chcete urobiť radosť a obdarovať ju krásnym darčekom? Ak viete, že sa o seba rada stará a dbá na upravený vzhľad, tak s darčekovou sadou kozmetiky od REVOLUTION nešliapnete vedľa. Sada obsahuje tri odtiene obľúbených leskov na pery Shimmer Bomb. Po aplikácii lesku pery jemne brnia a zväčšujú svoj objem. Lesky sú tiež obohatené o vitamín E, takže hĺbkovo vyživujú jemnú kožtičku pier. Precízny aplikátor zasa zaručí, že lesk nanesiete jedným ťahom úplne bezchybne. Darčeková kozmetická sada REVOLUTION Shimmer Bomb Trio sa navyše pýši luxusným balením s imitáciou mramoru.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady REVOLUTION Shimmer Bomb Trio

  • Darčeková sada pre ženy
  • Shimmer Bomb Trio sada obsahuje tri farby oslnivo trblietavých leskov
  • V odtieňoch Sparkle, Daydream, Distortion
  • Lesky sú obohatené o vitamín E
  • Precízny aplikátor
  • Lesky Shimmer Bomb zväčšujú objem pier
  • Luxusné čierne balenie s imitáciou mramoru

Odtiene:
Sparkle – jemne ružový
Daydream – tmavo ružový
Distortion – telový s hnedým podtónom

Zloženie leskov:
Distortion:
Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Tridecyl Trimellitate, Silica Silylate, Polyethylene, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Flavor, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides).
Deydream:
Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Tridecyl Trimellitate, Silica Silylate, Polyethylene, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Flavor, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 15850 (Red 7).
Sparkle:
Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Tridecyl Trimellitate, Calcium Sodium Borosilicate, Silica Silylate, Polyethylene, Mica, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Flavor, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 15850 (Red 7).


Kód:  KSDS1395
Produktové číslo:  5057566531030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09