Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

REVOLUTION Relove Volume Blue Mascara

4,6 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,99 €

REVOLUTION Relove Volume Blue Mascara

Ak sa vám páčia nápadné riasy a chcete oživiť svoj pohľad, vynikajúcim pomocníkom sa pre vás stane maskara na oči REVOLUTION. Láka vás skúsiť originálne líčenie? Modrá farba maskary REVOLUTION vás uchváti a umožní umelecké vyjadrenie. Farebná maskara prináša do líčenia hravosť a inováciu a zanechá dojem na každom tematickom večierku.

Maskara REVOLUTION Relove Volume Blue Mascara ...
Maskara REVOLUTION Relove Volume Blue Mascara ...

Hlavné prednosti produktu REVOLUTION Relove Volume Blue Mascara

  • Maskara REVOLUTION zvládne umocniť vaše riasy aj celý pohľad
  • Farba: modrá
  • Ide o dekoratívne výrobok

Zloženie

ACRYLATES COPOLYMER, AQUA (WATER, EAU), PROPYLÉNGLYKOL, STEARIC ACID, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX, CIRE MICROCRYSTALLINE), COPERNICIA CERIFERA WAX (CARNAUBA WAX, CIRE DE CARNAUBA), SILICA, POLYETHYLENE, VP / EICOSENE COPOLYMER, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, AMINOMETYLPROPANOL, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77007 (ULTRAMARÍNY).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Farba

Farba Modrá
Kód:  DEKO6177
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566589697

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19