Obnoviť stránku

REVOLUTION RELOVE Baby Manifest 3,50 g

4,8 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,10 €

REVOLUTION RELOVE Baby Manifest 3,50 g

Pekne upravené pery sú vizitkou každej ženy. Správne zvolená farba je slušivá a mnohokrát ju možno použiť aj na očné viečka, či líca. Rúž REVOLUTION je sýto pigmentovaný a poskytuje úplné krytie, vďaka tomu budete potrebovať iba jednu vrstvu na zakrytie prirodzenej farby vašich pier. Vďaka krémovému zloženiu sa jednoducho nanáša. Okrem farbiaceho účinku a jeho ľahšej štruktúry aj jemnú hydratuje kožu pier. Pre presne vymedzené okraje je ideálne ho kombinovať s kontúrovacou ceruzkou. Nude rúž na pery REVOLUTION vás nadchne odtieňom, ktorý si na prvý pohľad obľúbite.

Rúž REVOLUTION RELOVE Baby Manifest 3,50 g ...
Rúž REVOLUTION RELOVE Baby Manifest 3,50 g ...

Hlavné prednosti rúžu REVOLUTION RELOVE Baby Manifest 3,50 g

  • Rúž REVOLUTION podčiarkne vaše líčenie
  • Vysoký stupeň krytia a sýta pigmentácia
  • Krémové zloženie zaručí ľahké nanášanie
  • Hydratuje vysušené pery
  • Odtieň rúžu na pery REVOLUTION je nude

Zloženie

Etylhexylpalmitát, TRIETHYLHEXANOIN Cera MICROCRISTALLINA (mikrokryštalický vosk, CIRE mikrokryštalická), sľuda, dimetikón / vinyldimetikónový zosieťovaný polymér, oxid kremičitý, polyetylén, BIS-diglyceryl POLYACYLADIPATE-2, polymetylmetakrylát, BIS-diglyceryl POLYACYLADIPATE-1, Paraffinum LIQUIDUM (minerálny olej, HUILE MINERAL), POLYBUTEN, DIHYDRÁT DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, IZOPROPYLMYRISTÁT, EUPHORBIA CERIFERA CERA (CANDELILLA) VOSK, PETROLATUM, Sorbitan SESQUIOLEATE, Paraffin, TOKOFERYL ACEPARAT, HTKOFERYL acetát, BULYL. [+/- MÔŽE OBSAHOVAŤ (PEUT CONTENIR): CI 77891 (oxid titaničitý), CI 77491 (oxidy železa), CI 77499 (oxidy železa), CI 15850 (červená 7), CI 42090 (modrá 1)].

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Krémová

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný

Odtieň

Odtieň Nude

Výdrž

Výdrž 8 hodín

Hmotnosť

Hmotnosť 3,5 g (0 kg)
Kód:  DEKO5747
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566479677

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18