Obnoviť stránku

REVOLUTION Lip Care Trio

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION Lip Care Trio

S triom produktov od REVOLUTION budú vaše pery úplne neodolateľné. Táto sada obsahuje jemný scrub, balzam na pery a krásny lesk. Peelingom šetrne obrúsite vaše pery a odstránite nepekné šupinky, balzam im potom dodá potrebné živiny a urobí ich mäkkými a hebkými. Následná aplikácia lesku zariadi, že vaše pery budú šťavnaté a oslnivo lesklé. Sada REVOLUTION Lip Care poslúži aj ako krásny darček, ktorým potešíte každú ženu.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady REVOLUTION Lip Care Trio

  • Sada produktov REVOLUTION Lip Care Trio pre neodolateľné pery
  • Obsahuje scrub, balzam a lesk na pery
  • Peeling poslúži na jemné obrúsenie citlivej kožičky a odstránenie šupín
  • Balzam REVOLUTION dodáva živiny a potrebnú hydratáciu
  • Lesk pre oslnivý lesk
  • Sada poslúži aj ako krásny darček

Zloženie balzamu:
Petrolatum, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX,CIRE MICROCRYSTALLINE), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minerale), Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cire de Candelilla), Synthetic Wax (Cire Synthetique), Sorbitan Isostearate, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Isopropyl Myristate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Aroma (Flavor), Coumarin, Benzyl Benzoate, CI 15850 (Red 6).

Zloženie peelingu:
Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minerale), Polybutene, Sucrose, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Propylparaben, BHT, Aroma (Flavor), Coumarin, Benzyl Benzoate.

Zloženie lesku na pery:
Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minerale), Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, CI 15850 (Red 6), CI 15850 (Red 7).


Parametre a špecifikácia

Kód:  KSDS1396
Produktové číslo:  5057566531047

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08