Obnoviť stránku

REVOLUTION Infinite C2 5 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION Infinite C2 5 ml

Obľúbený korektor REVOLUTION Infinite má veľmi ľahkú textúru a hladkú krémovú konzistenciu. Jednoducho v jednej vrstve zamaskuje všetky nedokonalosti vašej pleti. Poradí si so začervenaním, tmavými kruhmi pod očami aj s pigmentovými škvrnami. Navyše neplní vrásky, takže je vhodný aj na zjasnenie očného okolia. Jeho veľký, mäkký aplikátor umožňuje presné a plynulé nanášanie, a to aj na citlivú pokožku okolo očí. Vyberte si z radu nových odtieňov ten pravý, zakryte všetko, čo je potrebné a dodajte svojej pleti dokonalý a bezchybný vzhľad. Revolučne a ľahko.

Kľúčové vlastnosti korektora REVOLUTION Infinite C2 5 ml

  • Obľúbený pleťový korektor od londýnskej značky Makeup Revolution
  • Korektor Infinite s ľahkou textúrou a s hladkou, krémovou konzistenciou
  • Dlhotrvajúca výdrž a vysoké krytie všetkých nedostatkov pleti
  • Neplní vrásky, je vhodný aj na zasnenie očného okolia
  • Veľký, mäkký aplikátor na presné a plynulé nanášanie
  • Na výber mnoho odtieňov pre perfektný výsledok

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Isododecane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Silica, Isobutylmethacrylate/Bis-Hydroxypropyl Dimethicone Acrylate, Isohexadecane, Butylene Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Cetyl PEG-PPG–10/1 Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Quaternium-90 Bentonite, Sodium Chloride, Sorbitan Sesquioleate, Hydrogenated Castor Oil, Propylene Carbonate, Caprylyl Glycol, Methicone, Lecithin, Polyhydroxysteric acid, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Polyglycerol-3 Polyricinoleate, Isostearic acid, Isopropyl Myristate, Euterpe Oleracea Sterols, Punica Granatum Seed Oil, Niacinamide, Tocopheryl acetate, Phenoxyethanol. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides)]

Spôsob použitia:
Pomocou aplikátora naneste korektor na tie miesta na tvári, ktoré chcete zamaskovať. Potom ho rozotrite kozmetickým štetcom alebo prstami až do stratena.


Parametre a špecifikácia

Balenie

Obsah balenia Štetček
Objem 5 ml

Typ

Typ Korektor

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Vegan
Typ pleti Všetky typy
Výdrž 12 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dermatologicky testovaný, Vhodný na oči
Účinok Zjednotenie pleti

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Tónovací

Odtien

Odtien Light
Kód:  DEKO4082
Produktové číslo:  5057566184960

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07