Obnoviť stránku

REVOLUTION Glaze Lip Oil Glam Pink

3,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -18 %
4,24 € 5,20 €

REVOLUTION Glaze Lip Oil Glam Pink

Pery sú náchylné, preto by ste sa o ne mali riadne starať. Poskytnite im starostlivosť s balzamom na pery REVOLUTION. Vďaka hydratácii zaistíte to, aby sa vaše pery nevysúšali. Ak máte popraskané pery, potrebujete balzam s regeneráciou, ktorá zabezpečí, aby pery zase vyzerali zdravo a vyživene. REVOLUTION Glaze Lip Oil Glam Pink sa skladá aj z aktívnej látky, ktorou je jojobový olej. Docielite tak nevšedný vzhľad.

Kľúčové parametre balzamu na pery REVOLUTION Glaze Lip Oil Glam Pink

  • Balzam zaistí perám všetko, čo potrebujú
  • Chráňte svoje pery pred popraskaním
  • Regeneračná zložka v balzame podporí hojenie
  • Aktívna látka: jojobový olej
  • Príchuť balzamu na pery REVOLUTION: čerešne

Zloženie

ETHYLHEXYL PALMITATE, DIISOSTEARYL MALATE, POLYBUTENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, PRUNUS AVIUM (SWEET CHERRY) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, RETINYL PALMITATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIHYDROXYSTEARIN, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, GLUCOMANNAN, AROMA (FLAVOR), LIMONENE, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 15850 (RED 6 LAKE).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia

Príchuť

Príchuť Čerešne
Kód:  DEKO6717
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566674898

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01