Obnoviť stránku

REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint Black

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,79 €

REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint Black

Obočie dokáže úplne zmeniť to, ako vyzeráte. Dokonale upravené obočie povznesie líčenie o úroveň vyššie, vie zmeniť výraz tváre a podčiarknuť jej tvar. S ceruzkou na obočie Colour Adapt Brow Tint od REVOLUTION dosiahnete perfektne upravené a zvýraznené obočie. Aplikátorom nanesiete farbu, ktorá zafarbí aj pokožku pod obočím a kefkou vytvoríte vhodný tvar obočia a vyplníte medzery. Ceruzka na obočie REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint v odtieni Black je ideálna pre brunetky a svojím zložením sa radí medzi vegánsku kozmetiku. Vytvorte si dokonalé a výrazné obočie v priebehu niekoľkých sekúnd ako zo salónu!

Kľúčové vlastnosti ceruzky na obočie REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint Black

  • Ceruzka REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint na dokonale upravené obočie
  • Odtieň Black je ideálny pre brunetky
  • Aplikátor na nanášanie prípravku
  • Kefka na rozčesávanie a tvarovanie obočia
  • Ceruzka na obočie REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint na zvýraznené, ale prirodzené obočie
  • REVOLUTION Colour Adapt Brow Tint sa radí medzi 100 % vegánsku kozmetiku

Zloženie

AQUA (WATER, EAU), ISODODECANE, DIMETHICONE, C13-15 ALKANE, SILICA, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERÍN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, SORBITAN SESQUIOLEATE, ISOBUTYLMETHACRYLATE/BIS-HYDROXYPROPYL DIMETHICONE ACRYLATE COPOLYMER, Quaternium-90 bentonite, Hydrogenated CASTOR OIL, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, TRIETHYL CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, METHICONE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, LECITHIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ISOPROPYL MYRISTATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOSTEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, CI 77499 (OXIDY ŽELEZA).

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo S kefkou

Určenie

Určenie Pre brunetky
Kód:  DEKO6649
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566675291
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13