Obnoviť stránku

Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E

4,7 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
54,90 €

Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E

Zaobstarajte si prístroj od americkej spoločnosti Revlon, ktorý skrášli vaše vlasy. Statický kulmofén Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E vyvíjali odborníci s prispením tisícok používateliek. Kulmofén dokáže zastúpiť dva prístroje a ušetrí tak vaše peniaze aj drahocenný čas. Je vhodný na všetky typy vlasov a zaručí im hladký a nadýchaný styling. Jeho hlavica je vybavená keramickým titán-turmalínovým povrchom a zníži tak možné riziko poškodenia vlasov. S inovatívnymi štetinami s aktívnym uhlím zase vaše vlasy získajú vyšší lesk a budú skôr vysušené. Kulmofén Revlon je ďalej vybavený ionizačnou funkciou, ktorá vie počas chvíle skrotiť krepovaté a elektrizujúce vlasy. Hlavica je odnímateľná, čo uľahčí skladovanie prístroja pri cestovaní. Medzi ďalšie prednosti prístroja Revlon patria až štyri nastavenia teploty, ergonomická a užšia rukoväť a tepelná izolácia hornej časti.

Kľúčové vlastnosti statického kulmofénu Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E

  • Statický kulmofén Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E je vhodný na všetky typy vlasov
  • Vyvíjaný odborníkmi s prispením tisícok používateliek
  • Kvôli rovnomernému rozvádzaniu tepla a zníženiu rizika poškodenia vlasov je hlavica vybavená keramickým titán-turmalínovým povrchom
  • Extra navrhnutý dizajn oválnej hlavy sa jedným krokom postará o požadovaný tvar aj objem
  • Vyšší lesk a zrýchlené vysúšanie zásluhou inovatívnych štetín s aktívnym uhlím
  • Ionizačná funkcia skrotí počas chvíle krepovaté a elektrizujúce vlasy
  • Oválna hlava s priemerom 6,4 cm ľahko dosiahne až ku korienkom a dodá tak vašim vlasom hladký a nadýchaný styling
  • Odnímateľná hlavica uľahčí prenášanie prístroja Revlon a uľahčí tak cestovanie
  • Až o 30 % užšia hlava sa dokáže lepšie prispôsobiť krátkym aj dlhým vlasom
  • Kefa na vlasy Revlon ponúka až štyri nastavenia teploty
  • S ergonomickou a užšou rukoväťou, ktorá sa ženám výborne drží v ruke
  • Tepelne izolovaná horná časť kulmofénu Revlon chráni vaše prsty pred popálením

Statický kulmofén Revlon bol vyvíjaný odborníkmi s prispením tisícok používateliek

Statický kulmofén Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E je výnimočný tým, že ho vyvíjali nielen odborníci zo spoločnosti Revlon, ale svojím dielom prispeli aj tisíce používateliek prostredníctvom odpovedí v prieskume. Vďaka tomu je možné povedať, že kulmofén bude vyhovovať všetkým ženám. Ďalej vás určite poteší prítomnosť mnohých funkcií, ktoré využijete každý deň.

Vyšší lesk aj objem pre vaše vlasy

Chcete dodať vašim vlasom objem a lesk? Najlepšie v čo najkratšom čase? Kulmofén Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E vám v tom pomôže. Jeho hlavica je vybavená keramickým titán-turmalínovým povrchom, ktorý dokáže rovnomerne rozvádzať teplo. Znižuje tak riziko toho, že horúci vzduch vaše vlasy poškodí. Ďalšou výhodou prístroja Revlon je extra navrhnutý dizajn oválnej hlavy. Zabezpečí vašim vlasom v jednom okamihu požadovaný tvar aj objem. O vyšší lesk a zrýchlené vysúšanie sa zase postarajú inovatívne štetiny s aktívnym uhlím. Určite oceníte odnímateľnú hlavicu objemového nadstavca, ktorá sa postará o lepšiu skladnosť tohto vlasového pomocníka.

Statický kulmofén Revlon je vhodný na všetky typy vlasov

Či už máte vlasy dlhé, krátke, vlnité, alebo rovné kulmofén Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E si s nimi ľahko poradí. Disponuje totiž oválnou hlavou s priemerom 6,4 cm, s ktorou dosiahne až ku korienkom a dodá vašim vlasom hladký a nadýchaný styling. Používatelia systému Revlon si priali až o 30 % užšiu hlavu, čo im výrobca splnil. Vďaka tomu sa prístroj dokáže lepšie prispôsobiť krátkym aj dlhým vlasom. Statická kefa na vlasy Revlon ponúka až štyri nastavenia teploty, vďaka ktorým vyhovie požiadavkám na šetrnosť k jemným vlasom a ľahko si poradí aj s farbenými, či nepoddajnými vlasmi.

Ionizačné funkcie skrotia krepovité a elektrizujúce vlasy

Kefa na vlasy Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E je vybavená ionizačnou funkciou. Dokáže tak zmenšiť veľkosť kvapôčok vody a postará sa o rýchlejšie vysúšanie vlasov. Záporné ióny vám počas chvíľky pomôžu skrotiť krepovaté aj elektrizujúce vlasy. Vyhladia ich, dodajú im lesk a hebkosť.

S ergonomickou a užšou rukoväťou pre dokonalý styling

Na jednoduché použitie je kulmofén Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E vybavený ergonomickou a užšou rukoväťou (ako obvykle výrobca Revlon máva). Prístroj sa tak v ženskej ruke lepšie drží, jednoduchšia a istejšia je tiež manipulácia s objemovým nadstavcom. Vyššiu ochranu vašim prstom pred popálením zabezpečuje tepelne izolovaná horná časť.

S výrobkami od newyorskej spoločnosti Revlon sa ženy krášlia už 90 rokov

Newyorská spoločnosť Revlon je na trhu už od roku 1932. Za túto dobu si jej výrobky obľúbili ženy po celom svete. V jej ponuke nájdete širokú škálu kozmetických aj vlasových produktov. Nechajte sa skrášľovať kvalitou, ktorá je preverená niekoľkými generáciami.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Statický

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch, Rýchle nahriatie, Automatické vypnutie

Vlastnosti

Príkon 820 W
Počet rýchlostí 3
Počet teplôt 4
Dĺžka prívodného kábla 2,5 m
Nadstavce Tvarovacia kefa, Teplovzdušná kefa
Vlastnosti 360° otočný kábel, Chladná špička

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 500 g

Balenie

Počet nadstavcov 1 ks

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  REVKF663
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RVDR5298E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16