Obnoviť stránku

Revlon RVDR5206E SALON 360 SURROUND™

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Revlon RVDR5206E SALON 360 SURROUND™

Fén novej generácie Revlon RVDR5206E SALON 360 SURROUND™

Ohromne výkonný fén Revlon RVDR5206E SALON 360 SURROUND™ s príkonom 1 800 W je nenahraditeľným spoločníkom na ohľaduplné, ale rýchle upravenie a styling mokrých vlasov. Ponúkne vám navolenie 3 stupňov teploty a tiež 2 možnosti rýchlosti prúdenia vzduchu. Úplne dokonalé zafixovanie vytvoreného účesu a citlivejšie ošetrenie vlasov splní tento sušič vlasov funkciou fúkania studeného vzduchu. Žiadaná ionizačná starostlivosť umožní rozširovať do vzduchu veľké množstvo záporných iónov, ktoré majú schopnosť obmedziť statickú elektrinu vo vlasoch. Týmto spôsobom dodávajú vlasom perfektnú hydratáciu, objem aj lesk.


Kľúčové vlastnosti fénu na vlasy Revlon RVDR5206E SALON 360 SURROUND™

  • Fén na vlasy s inovatívnou technológiou vertikálneho režimu
  • Revlon RVDR5206E SALON 360 SURROUND™ môžete ľubovoľne prepínať na vertikálne alebo klasické fénovanie jednoduchým otočením hlavice
  • Funkcia studeného vzduchu vám zafixuje účes presne tak, ako si prajete
  • Môžete si zvoliť 3 teplotné stupne
  • Zároveň  máte na výber 2 rýchlosti
  • Technológia ionizácie sa postará o ochranu vašich vlasov, hydratáciu a lesk
  • Príkon fénu Revlon RVDR5206E predstavuje výnimočných 1 800 W
  • Prívodný kábel má dĺžku 1,5 m


Vertikálny režim fénu na vlasy Revlon RVDR5206E SALON 360 SURROUND™

Fén Revlon RVDR5206E prináša prelomový spôsob sušenia vlasov, a to tzv. „vertikálny režim“. Ten funguje na princípe prúdenia teplého vzduchu do integrovanej štrbiny, ktorou sú vlasy obklopené z oboch strán. S touto inovatívnou technológiou vlasy vysušíte veľmi rýchlo, navyše budú aj perfektne rovné a lesklé. Ak sa vám žiada režim klasických fénov, stačí otočiť hlavicou horizontálnym smerom a teplý vzduch vychádza iba koncom hlavice. Môžete tak ľubovoľne striedať režimy fénovania podľa vlastného uváženia a potreby.


S ionizačnou technológiou dosiahnete výsledky akéhokoľvek typu vlasov

Ak patríte k tým, ktorým boli dané do vienka krepovité alebo ľahko elektrizujúce vlasy, fén Revlon RVDR5206E SALON 360 SURROUND™ je presne pre vás. Môžete využiť žiadanú ionizačnú funkciu. Záporné ióny, ktoré majú schopnosť obmedziť statickú elektrinu vo vlasoch sa totiž tiež postarajú o hydratáciu a lesk vašich vlasov. Nepoddajné vlasy sa tak už o krátku chvíľu premenia na viditeľne hladšie, žiarivejšie a jednoznačne príjemnejšie na dotyk.


Studená vlna fénu Revlon RVDR5206E pre dlhotrvajúci účinok

Akonáhle dosiahnete fénom Revlon RVDR5206E svoj vysnívaný účes, prepnite fén na studenú vlnu. Vďaka tejto rýchlej zmene teploty sa váš účes zafixuje a vydrží tak aj omnoho dlhšie. S perfektným účesom budete stredobodom pozornosti aj dlhé hodiny po umytí vlasov.


Individuálna starostlivosť pre každú ženu

Každá žena je iná, vlasy jednej potrebujú úplne inú starostlivosť, než vlasy druhej. Chcete vlasy rozčesať, vysušiť, natočiť, vyžehliť alebo uzdraviť? V rukách americkej spoločnosti Revlonu, ktorá je legendou v oblasti krásy na celom svete, bude o vaše vlasy perfektne postarané, presne podľa vašich individuálnych potrieb. S fénom Revlon RVDR5206E SALON 360 SURROUND™ doprajte svojim vlasom len to najlepšie, vďaka nemu vydrží váš účes perfektný oveľa dlhšie.




Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 1 800 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 1,5 m
Nadstavce Koncentrátor
Vlastnosti Profesionálny

Farba

Farba Čierna
Kód:  REVVV062
Produktové číslo:  RVDR5206E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06