Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

REVLON Orofluido Mask 250 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVLON Orofluido Mask 250 ml

Maska na vlasy REVLON Orofluido Mask je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý je určený na hĺbkovú regeneráciu a hydratáciu vlasov. Maska je vhodná na všetky typy vlasov. Vďaka trom novinkám – šampónu, balzamu a maske, sa rituál krásy stáva kompletným. Ucelená starostlivosť je založená na harmónii troch vzácnych prírodných olejov, ktoré regenerujú a posilňujú vlasy, dodávajú im oslňujúci lesk a nádhernú ľahkosť. Arganový olej je často nazývaný tekuté zlato z púšte. Cyperský olej je ako dotyk čistého hodvábu. Ľanový olej dodáva vlasom oslňujúci lesk a jedinečnú ľahkosť. Tento intenzívny hydratačný prípravok dokáže vaše vlasy do hĺbky regenerovať a zabezpečí im dokonalé ošetrenie a spoľahlivú ochranu.

Maska obsahuje katiónové látky s vyhladzujúcim efektom a redukciou účinku elektrostatického náboja na suchých a poškodených vlasoch. Bohatstvo účinných zložiek obklopí vaše vlasy a vráti im ich pôvodnú krásu. Delikátna vôňa ambry s vanilkovým základom vás prenesie do fascinujúceho sveta orientálnych vôní a poskytne vám jedinečný relaxačný zážitok. Doprajte svojim vlasom rituál krásy, aby boli zdravé a krásne!
Aktívne látky:

  • Arganový olej vlasy vyživuje a dodáva im ľahkosť a lesk.
  • Cyperský olej dodáva vlasom jemnosť a chráni ich proti voľným radikálom.
  • Ľanový olej zabezpečí vlasom okamžitý lesk, uzatvára a vyhladzuje vlasovú kutikulu.


Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.
Použitie:
Rovnomerne naneste na vlhké vlasy. Nechajte pôsobiť 3 až 5 minút a dôkladne opláchnite. Pre dokonalý výsledok aplikujte 2 až 3-krát týždenne.
Tip:
Pridajte niekoľko kvapiek elixíru do Masky pre kompletný hydratačný a regeneračný efekt.
Objem:
250 ml
Zloženie:
Water, ceteary alcohol, dicetyldimonium chloride, cetrimonium chloride, fragrance, dimethicone, argania spinosa kernel oil, linseed seed oil, cyperus esculentus root oil, phenyl trimethicone, polyquaternium-10, PEG-150 distearate, hydroxyethylcellulose, polysorbate 60, ceteareth-20, isopropyl alcohol, sodium acetate, methylparaben, propylparaben, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, mica, CI 77891 (titanium dioxide), CI 77491 (iron oxide).
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSVL2042
Produktové číslo:  8432225031392

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04