Obnoviť stránku

REVITALASH Double-Ended Volume Set Eyelash Primer & Mascara 11 ml

1,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
23,90 €

REVITALASH Double-Ended Volume Set Eyelash Primer & Mascara 11 ml

Ak sa vám páčia nápadné riasy a prajete si podčiarknuť svoj pohľad, môžete sa spoľahnúť na maskaru Revitalash. Špeciálne zloženie dokáže zahusťovať riasy a poskytnúť im plnosť a dych vyrážajúci objem. Riasy individuálne rozdelí a zamedzuje ich spájaniu, aby nedochádzalo k tvorbe hrčiek, ktoré kazia výsledný dojem. Vyživujúca náplň je navrhnutá tak, aby zosilňovala a podporovala správny rast vašich rias. Úzka tvar kefky je jedným z kľúčových komponentov pre precíznu aplikáciu maskary. Čierna farba maskary Revitalash je klasikou, ktorú využijete na bežné líčenie aj na akúkoľvek príležitosť. Objem maskary Revitalash je 11 ml.

Maskara REVITALASH Double-Ended Volume Set Eyelash Primer & Mascara 11 ml ...
Maskara REVITALASH Double-Ended Volume Set Eyelash Primer & Mascara 11 ml ...

Zásadné prednosti produktu REVITALASH Double-Ended Volume Set Eyelash Primer & Mascara 11 ml

  • Maskara Revitalash je skvelým pomocníkom na podčiarknutie vašich rias
  • Špecifické vlákna umožňujú dosiahnuť predĺžený vzhľad
  • Zahusťuje a poskytuje riasam objem
  • Oddeľuje riasy a zabraňuje ich spojeniu
  • Vyživujúce látky zaisťujú posilnenie rias aj ich zdravý rast
  • Kefku charakterizuje úzka tvar
  • Farba: čierna
  • Revitalash maskara má objem 11 ml
  • Ide o dekoratívne výrobok

Zloženie

Volumizing Primer: Aqua / Water/ Eau, Glyceryl Stearate, C18-36 Acid Triglyceride, Cetylpalmitát, Steareth-20, Stearic Acid, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Propylene Glycol, Copernicia Cerifera (Caranuba) Wax, PVP, VP/Methacrylamide/Vinyl Imidazole Copolymer 1, Magnesium Aluminum Silicate, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, propanediol, Sodium Hydroxide, Glycerín, Panthenol, Phenoxyethanol, Urtica Dioica Extract, Citric Acid, 1,2-Hexanediol, Tocopherol, Benzoic Acid, Myristoyl Pentapeptide-17, Sodium Benzoate, CI 77007, CI 77499 Volumizing Mascara: Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, C18-36 Acid Triglyceride, Polybutene, PVP, Cetylpalmitát, Candelilla Cera, PVP/eicosene Copolymer, Stearic Acid, Steareth-20, Cera Carnauba, Steareth-2, Xanthan Gum, Aminometylpropanol, Panthenol, Biotín, Calendula Officinalis Extract, Camelia Sinensis Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Phenylpropanol, propanediol, Caprylyl Glycol, Tocopherol, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Úzka

Objem

Objem 11 ml

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem, Oddelenie, Posilnenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO5583
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  818426020294

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12