Obnoviť stránku

Retro spotrebiče ETA

Retro spotrebiče ETA

Retro spotrebiče ETA: kúsok štýlu vo vašej kuchyni

Retro spotrebiče ETA z radu Storio Retro sú nielen praktické, ale aj skvele vyzerajú. Doladia interiér vašej kuchyne a dodajú jej štýl. Nájdete medzi nimi niekoľko modelov chladničiek, multifunkčný kuchynský robot, pákový kávovar, antikorovú rýchlovarnú kanvicu, hriankovač a mechanickú váhu. A to všetko v troch farebných vyhotoveniach. Vyberiete si decentnú krémovú, elegantnú čiernu alebo výraznú červenú? 

Retro chladničky ETA

Páčia sa vám farebné chladničky oblých tvarov v starých filmoch? Tak presne taký model si môžete vďaka značke ETA zaobstarať aj do svojej kuchyne. Retro chladničky ETA predstavujú dizajnový doplnok do domácnosti. Zároveň ponúkajú všetky základné funkcie, ktoré dnes od chladničky očakávame. Spadajú do energetickej triedy E, čo znamená, že ide o dostatočne úsporné a nízkonákladové spotrebiče. Samozrejmosťou je aj nízka hlučnosť. Vyberať môžete z troch rôznych vyhotovení – chladnička s mrazničkou hore, s mrazničkou dole a v malej tzv. table top verzii bez samostatnej mrazničky.

Retro chladničky ETA
Kuchynský robot ETA Gratus Storio Retro

Kuchynský robot ETA Gratus Storio Retro

Multifunkčný kuchynský robot ETA Gratus Storio Retro sa stane vaším verným pomocníkom v kuchyni. Pri príprave jedál zastane veľa práce. Zvládne napríklad namlieť mäso, vyrobíte v ňom zmrzlinu, spracujete cesto alebo vyšľaháte šľahačku. A vďaka jeho celokovovému vyhotoveniu a 10-ročnej záruke si môžete byť istí, že vám vydrží skutočne dlho.

Malé kuchynské spotrebiče ETA Storio Retro

Rad ETA Storio Retro ďalej ponúka menšie kuchynské spotrebiče, ktoré sa budú na vašej linke skvele vynímať. S pákovým kávovarom si pripravíte lahodné espresso a určite vás tiež zaujme jeho antikorové slim vyhotovenie. Vďaka nemu kávovar perfektne zapadne aj do menších priestorov. Klasická kuchynská váha s ručičkovým ukazovateľom je tým pravým pre zástancov retro vzhľadu spotrebičov. Váži presne a vďaka celokovovému vyhotoveniu dlho vydrží. Antikorová rýchlovarná kanvica disponuje objemom 1,7 l a má nízku spotrebu energie. A retro hriankovač ponúka funkciu opätovného ohrevu.

Malé kuchynské spotrebiče ETA Storio Retro

Spresniť parametre
9 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08