Obnoviť stránku

RETRAK Pocket Wired Selfie

4,2 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RETRAK Pocket Wired Selfie

Vreckový selfie držiak retrak Pocket Wired Selfie má všetko, čo potrebujete na pohodlné robenie fotiek. Ide o dokonalé riešenie na dovolenku alebo stretnutie s priateľmi. Vojde sa do každej kabelky či ruksaku a zaobstaráte s ním perfektné zábery zo všemožných uhlov. Nemal by chýbať na žiadnej party alebo výlete!

Jednoducho ho roztiahnete až na 0,6 metra a vďaka otočnej konštrukcii je len na vás, aké kúsky a z akých uhlov vymyslíte.Retrak Selfie sa vďaka nastaviteľnému vyhotoveniu hodí takmerpre každý smartfón, vrátane telefónov s Androidom či iPhone 6. Spúšť je riešená pomocou jacku pre slúchadlá. Jednoducho prepojte selfie tyčku s vaším smartfónom a robte zábery jedným stlačením tlačidla. Výdrž batérie dosahuje úctyhodných 100 a viac hodín.


Doplňujúce informácie:

Funkcie a vlastnosti:
Výdrž batérie: viac ako 100 h
Pružnosť až na 0,6 m
Súčasťou balenia je držiak pre kameru GoPro

Konštrukcia:
Kvalitné a ľahké vyhotovenie
Otočný držiak o 180°
Nastaviteľný - vhodný pre väčšinu smartfónov
Nekĺzavý úchop

 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka

Dĺžka max. 60 cm

Vlastnosti

Farba Čierna
Kód:  RR510b2
Produktové číslo:  ETSELFIEPW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18