Obnoviť stránku

Retraky Animalz Monkey

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Retraky Animalz Monkey

Roztomilá slúchadlá Retraky Animalz Monkey špeciálne navrhnutá pre malé poslucháčov. Ich prevedenie v tvare opičky je ako stvorené pre malé hlavy a uši. Nastaviteľná čelenka umožňuje dokonalé prispôsobenie každej hlavičke. Navyše slúchadlá disponujú jedinečnou technológiou, ktorá sa stará o to, aby úroveň hlasitosti neprekročila 85 dB. Vďaka tomu si môžete byť 100% istí, že nebude ohrozený sluch vašich detí.

Mimoriadny komfort bez zamotaného kábla

Slúchadlá Retraky však majú aj ďalšie nespornú výhodu. Po vybratí z batohu či vrecka je nebudete musieť rozmotávať. Sú vybavené zvinovacím mechanizmom, ktorý zaručí, že sa kábel nikdy nezamotá. Stačí teda zatiahnuť za koniec kábla s pozláteným 3,5 mm konektorom a ihneď budete mať k dispozícii 1 m dlhý kábel.
Rozkošná mäkká tkanina, nízka hmotnosť a nádherný zvieracie dizajn zabezpečí maximálny komfort pri výletoch, cestovaní či domácim počúvania. Rodičia tak môžu relaxovať s vedomím, že uši ich detí sú v bezpečí.

Kľúčové vlastnosti

  • bezpečná slúchadlá pre deti
  • zvinovací mechanizmus
  • roztomilý dizajn
  • maximálna hlasitosť 85 dB

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Hnedá
Kód:  RR415e
Produktové číslo:  EUAUDFMNKY

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01