Obnoviť stránku

RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds

Kompletne bezdrôtové slúchadlá Retrak Truly Wireless Sport Earbuds sú ideálnymi slúchadlami na všetky športové aktvity. Posilňovanie vo fitku, jogging ani jazda na bicykli s nimi nebude problém. S mobilným telefónom sú prepojené pomocou technológie Bluetooth, pri športe vám preto nebude zavadzať žiadny kábel. Slúchadlá perfektne držia v ušiach a sú dodávané v praktickej ochrannej taštičke.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Retrak Truly Wireless Sport Earbuds

  • V pohybe vám nebude prekážať žiadny zbytočný kábel
  • Prenos signálu pomocou technológie Bluetooth 4.2
  • Výdrž batérie 4 až 5 hodín – to už je na poriadnu športovú session
  • Rýchle dobíjanie pomocou dodávaného kábla
  • Slúchadlá skvele utlmia okolitý hluk, vo vašej športovej aktivite vás tak nebude vôbec nič rušiť
  • Dodávané aj s praktickým zapínacím puzdrom, ktoré slúchadlá Retrak Truly wireless perfektne ochráni

Nenechajte sa obmedzovať v pohybe

Cvičenie, beh, posilňovanie – a mnoho iných športových aktivít sa neodmysliteľne spája s hudbou. Dodáva energiu, udáva rytmus. Lenže často, keď chcete cvičiť, zavadzia vám všadeprítomný kábel spájajúci slúchadlá so zdrojom hudby. So slúchadlami Retrak Truly Wireless Sport Earbuds sa vám toto nestane. Sú to totiž kompletne bezdrôtové slúchadlá, ktoré s mobilným telefónom jednoducho prepojíte pomocou technológie Bluetooth 4.2. Tá vytvorí neviditeľný prúd hudby, ktorý potečie priamo do vašich uší a vy sa mu budete môcť plne, nerušene oddať.

Pohodlná konštrukcia slúchadiel Retrak Truly Wireless Sport Earbuds

Neprítomný kábel nie je jedinou výhodou bezdtrôtových slúchadiel Retrak. Sú totiž navrhnuté tak, že dokonale sedia vo vašich ušiach. Ľahko sa prispôsobia tvaru vášho zvukovodu a sú veľmi ľahučké, takže ich v ušiach vôbec neucítite. Zároveň veľmi dobre držia, takže nemusíte mať obavy ani z prudších pohybov pri športe. Cvičíte – a hudba akoby prichádzala priamo z vašej hlavy – tak ľahko zabudnete, že vôbec nejaké slúchadlá máte.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  RR4131
Produktové číslo:  ETPRAUDTW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02