Obnoviť stránku

RETRAK Lightning Charge & Sync

Príslušenstvo k tovaru

RETRAK Lightning Charge & Sync

RETRAK Kábel Apple Lightning Charge & Sync bol navrhnutý pre prenos dát a synchronizáciu pre iPhone 5S, iPhone 5C, iPad (4. generácia), iPad mini, iPod touch (5. generovanie) a iPod nano (7. generácie). V strede je pásikový mechanizmus chránený pevným plastovým krytom, ktorý si môžete vychutnať najmä počas celodenného nosenia v taške alebo vrecku. Toto riešenie bez zložitého skrúteného drôtu vám pomôže udržať vás v akomkoľvek inom úložnom priestore.

Kľúčové vlastnosti

  • Nabite a pripojte svoj iPhone, iPad a iPod pomocou bleskovej zástrčky
  • Synchronizujte médiá, fotografie, súbory
  • Vystužená konštrukcia
  • Dĺžka 1 m (natiahnutá)
  • Voľba štyroch farieb

Niekoľko farebných vzorov

Nájdite ponukuniekoľko farebných verzií série iPhone 5S a iPhone 5C od spoločnosti Apple, aby ste si mohli zvoliť najvhodnejšiu kombináciu pre vaše zariadenie. Ak potrebujete kábel so spoľahlivým dizajnom, výborná vodivosť je dobrou voľbou.

Kód:  RR344aNAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14