Obnoviť stránku

RETRAK audio NEON modro-žlté

4,3 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RETRAK audio NEON modro-žlté

Slúchadlá Retrak sú dokonalým doplnkom na každodenné počúvanie hudby v dobrej kvalite a s následne rýchlym odložením. Môžete ich mať stále so sebou a započúvať sa do obľúbených pesničiek z telefónu, tabletu, notebooku, vreckového prehrávača a iných prístrojov. Mäkké gélové štuple perfektne sadnú do uší bez toho, aby akokoľvek tlačili, a dobre izolujú od hlučného okolia. Vďaka tomu si lepšie doprajete vyrovnaný zvuk, kedy nebudú chýbať plné basy a brilantné výšky.
Slúchadlá Retrak však majú aj ďalšiu nespornú výhodu. Po vybratí z batoha či vrecka ich nebudete musieť rozmotávať. Stačí jednoducho zatiahnuť za koniec kábla s 3,5 mm pozláteným konektorom a za slúchadlá a máte kábel dlhý 1,2 metra. Rovnako tak ich zložíte - rýchlo a efektívne. Dajte zbohom zamotanému káblu. Odolná konštrukcia zvláda ťah, každodenné zaťaženie aj zapájanie a odpájanie.

Kód:  RR410b
Produktové číslo:  EUAUDNBUYE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01