Obnoviť stránku

Retlux RXL 6

5 1 hodnotení

Retlux RXL 6

Vianočné osvetlenie patrí v dnešnej dobe k čoraz obľúbenejším ozdobám nehovoriac o tom, že ho ľudia dávajú nielen domov na stromček alebo do okien, ale aj von na fasádu či terasu. Práve pre tieto účely vám ponúkame nádhernú vianočnú reťaz, ktorá pozdvihne atmosféru na vyššiu úroveň a rozžiari nejedny oči malých obdivovateľov a okoloidúcich.

Na vianočnom osvetlení s dĺžkou 20 metrov žiari 150 matných LED žiaroviek, ktoré vyžarujú studené biele svetlo. Sú napájané 30 V trafom do zásuvky a práve vďaka krytiu IP44 sú chránené proti striekajúcej vode, takže ich môžete použiť nielen vo vnútri, ale aj kdekoľvek vonku. Nečakajte a kúpte si osvetlenie, ktorým ozdobíte čokoľvek, čo vás len napadne.

Kľúčové vlastnosti

  • Vianočná reťaz pre vnútorné aj vonkajšie použitie
  • Obsahuje 150 úsporných LED žiaroviek
  • Krytie IP 44
  • Dĺžka osvetleného kábla 15 metrov
  • Dĺžka prívodného kábla 5 metrov
  • Životnosť 25 000 hodín

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Počet LED 150
Dĺžka 15 m
Stupeň krytia IP44

Farba svetla

Farba svetla Biela
Kód:  RTX160e
Produktové číslo:  RXL 6
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07