Obnoviť stránku

Retlux RXL 26

5 1 hodnotení

Retlux RXL 26

Vianočné osvetlenie patrí v dnešnej dobe k čoraz obľúbenejším ozdobám nehovoriac o tom, že ho ľudia dávajú nielen domov na stromček alebo do okien, ale aj von na fasádu či terasu. Práve pre tieto účely vám ponúkame nádherný vianočný záves, ktorý pozdvihne atmosféru na vyššiu úroveň a rozžiari nejedny oči malých obdivovateľov a okoloidúcich.

Na tomto vianočnom závese zažiari nádherných 60 LED žiaroviek v tvare hviezdice, ktoré vyžarujú príjemne teplé biele svetlo. Sú napájané 30V trafom do zásuvky a práve vďaka krytiu IP44 sú chránené proti striekajúcej vode, takže ich môžete bez problémov použiť nielen vnútri, ale aj kdekoľvek vonku. Preto na nič nečakajte a kúpte si toto osvetlenie, ktorým ozdobíte čokoľvek, čo vás len napadne.

Kľúčové vlastnosti

  • Vianočný záves pre vnútorné i vonkajšie použitie
  • Obsahuje 60 úsporných LED žiaroviek v tvare hviezdice
  • Krytie IP 44
  • Dĺžka osvetleného kábla 0,7 metrov
  • Dĺžka prívodného kábla 2 metre
  • Životnosť 25 000 hodín

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Počet LED 60
Dĺžka 0,7 m
Stupeň krytia IP44

Farba svetla

Farba svetla Biela
Kód:  RTX160r
Produktové číslo:  RXL 26
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16