Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Náhradná fólia do zváračky fólií Gallet MSV 250 BAG

4,8 54 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,40 €

Náhradná fólia do zváračky fólií Gallet MSV 250 BAG

Vďaka vákuovaniu potravín vás čaká množstvo benefitov. Predĺži sa ich trvanlivosť, ale taktiež si zachovajú svoju chuť a vôňu. Pre dlhodobé uchovanie potravín stavte na túto fóliu na vákuovanie. Použijete ju do vákuovačky Gallet MSV 250. Rozmery fólie na vákuovanie budú 25 × 300 cm (Š × D). Je správnou voľbou ako pri tekutých, tak aj pri pevných potravinách. Medzi jej benefity patrí zdravotne vyhovujúci materiál, ktorý sa môže pochváliť extra pevnosťou a možnosťou vytvoriť naozaj silný zvar. Dôkazom toho je aj jej hrúbka 90 µ. A tak sa môžete spoľahnúť, že fólia sa z ničoho nič nerozpojí a vákuované potraviny budú spoľahlivo uchované na ďalšie spracovanie. Súčasťou balenia sú 2 vákuovacie fólie. Technológia vákuovania s odsávaním kyslíka zásadne spomaľuje proces oxidácie. Vákuované potraviny nie sú ohrozené baktériami ani vzdušnou vlhkosťou, a navyše majú oveľa dlhšiu trvanlivosť. Ušetrí vaše peniaze aj čas a vyhnete sa nepríjemnému plytvaniu jedlom.

Zásadné vlastnosti vákuovacej fólie Náhradná fólia do zváračky fólií Gallet MSV 250 BAG

  • Ponúkaná vákuovacia fólia vám poslúži na dlhodobé uchovanie potravín
  • Je možné ju použiť s vákuovačkou Gallet MSV 250
  • Disponuje rozmermi 25 × 300 cm (Š × D)
  • Hrúbka je 90 µ
  • V balení dostanete 2 fólie na vákuovanie
  • Ideálna aj na mrazenie potravín v mrazničke
  • Poteší vás možnosť varenia Sous-vide vo vode
  • Tieto vákuovacie fólie nijako nepoškodzujú vaše zdravie
  • Jej dĺžku si nastavíte podľa potreby
  • Dá sa umyť a použiť opakovane

Váš nepostrádateľný pomocník, ktorý vákuuje nielen jedlo

Vákuovaciu fóliu ľahko využijete na vákuovanie jedla, byliniek aj drobných zberateľských predmetov. Extra odolné vyhotovenie zaručí, že potraviny uchováte aj v chladničke alebo mrazničke. Je ideálna na varenie metódou Sous-vide vo vode, pričom je samozrejmé, že sa z nej neuvoľňujú žiadne škodliviny. Fólia disponuje nastaviteľnou dĺžkou, ktorú si pri každej potravine prispôsobíte podľa potreby. Fólia je umývateľná a je možné ju použiť znova. Či už vákuovaciu fóliu budete využívať v kuchyni, či pri uskladnení drobností, budete s ňou dlho spokojní.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 25 cm
Dĺžka 300 cm
Hrúbka 90 µ

Vlastnosti

Vlastnosti Na varenie, Možno zmraziť, Vlastné nastavenie dĺžky podľa potreby, Opakovane použiteľná

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 2 ks (2 ks)

Kompatibilita

Značka Gallet
Model MSV 250
Kód:  GALFO491
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GALMSV250BAG

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04