Obnoviť stránku

Reolink Trackmix Wired LTE

236,41 €

Reolink Trackmix Wired LTE

Kamera bezpečnostná Reolink Trackmix Wired LTE

Bezpečnostná kamera s duálnymi šošovkami a automatickým zaostrovaním / priblížením

IP kamera Reolink TrackMix LTE bola navrhnutá na použitie v miestach, kde chýba pripojenie k internetu cez Wi-Fi / Ethernet. Bezpečnostná kamera Reolink vyniká detailným 2K rozlíšením a rozpoznaním osôb, automobilov aj zvierat. Na cieľ záujmu vie IP kamera sama ostriť, približovať a sledovať ho vďaka automatickému otáčaniu aj náklonu. Vonkajšia kamera na dom Reolink Trackmix Wired LTE disponuje širokouhlým objektívom a teleobjektívom. O bezpečnosť aj v noci sa postarajú infračervené svetlá a zabudovaný reflektor, môžete si tak vybrať medzi čiernobielym / farebným nočným videním.

Kamera bezpečnostná Reolink Trackmix Wired LTE

IP kamera Reolink Trackmix Wired LTE a jej kľúčové vlastnosti

  • Rozlíšenie 2 560 × 1 440 px so 6-násobným hybridným zoomom
  • Automatické ostrenie a priblíženie
  • Účinné rozpoznanie osôb, automobilov i zvierat
  • Duálne šošovky; širokouhlý objektív a teleobjektív
  • Dve infračervené svetlá sa postarajú o čiernobiele nočné videnie až na vzdialenosť 30 metrov
  • Zabudovaný reflektor sprostredkuje farebné nočné videnie
  • Priestor na vloženie 256 GB MicroSD karty
  • Obsah balenia: kamera Reolink Trackmix Wired LTE, adaptér 12 V / 2 A, montážna šablóna, súprava skrutiek, značka videodohľadu, 1-metrový sieťový kábel, 4,5-metrový predlžovací napájací kábel, vodotesné veko, návod na použitie
Kamera bezpečnostná Reolink Trackmix Wired LTE

Čisté videá plné detailov

IP kamera Reolink Trackmix Wired LTE vytvorí detailné zábery v 2K Super HD rozlíšení vďaka duálnym šošovkám. Vďaka automatickej duálnej sledovacej technológii sa kamera automaticky horizontálne (355°) otáča aj vertikálne nakláňa (90°) a sleduje pohybujúci sa objekt. Ten ukáže v detailnom širokouhlom zobrazení. Okrem toho na predmet svojho záujmu automaticky ostrí a môže ho aj priblížiť. Na zaistenie bezpečnosti aj v noci je IP kamera Reolink vybavená dvoma infračervenými svetlami s dosvitom až 30 metrov. Vďaka integrovanému reflektoru môžete prepínať medzi čiernobielym a plnofarebným nočným záberom.

Kamera bezpečnostná Reolink Trackmix Wired LTE

Vonkajšia kamera na dom s jednoduchým pripojením k internetu

Vonkajšia kamera na dom kamera Reolink Trackmix Wired LTE sa pripojí k sieti prostredníctvom mobilných sietí 4G a 3G, čo je vhodné do miest, kde nie je prístup k pevnému internetovému pripojeniu alebo Wi-Fi. K napájaniu ju pripojíte pomocou adaptéra 12 V / 2 A, čím bude zaistené nepretržité nabíjanie. Vonkajšia kamera na dom Reolink Trackmix Wired LTE oplýva smart detekciou a obojsmerným zvukom, vďaka čomu dokáže rozlíšiť osoby, domácich miláčikov i automobily a spôsobiť tak iba minimum falošných poplachov. Zabudovaný mikrofón a reproduktor vám umožní komunikovať v reálnom čase s kýmkoľvek, kto sa nachádza pred kamerou.

Kamera bezpečnostná Reolink Trackmix Wired LTE

Bezpečnostná kamera Reolink Trackmix Wired LTE umožní nastaviť oblasť pohybu

Bezpečnostnej kamere Reolink Trackmix Wired LTE je možné nastaviť oblasť pohybu slúžiacu na detekciu pohybu objektov vo zverenom sektore. Akonáhle bude detekované čokoľvek podozrivého, kamera Reolink pošle na vaše zariadenie push notifikáciu alebo e-mail aj so snímkou. Bezpečnostná kamera podporuje hlasové ovládanie prostredníctvom asistentov Google Assistant a Amazon Alexa. Bezpečnostná kamera Reolink Trackmix Wired LTE dokáže zaobstarať podarené časozberné videá, takže všetky zmeny, ktoré trvajú dlhšiu dobu, uvidíte v pár minútach (Časozber podporuje iba širokouhlý pohľad. ).  

Kamera bezpečnostná Reolink Trackmix Wired LTE

IP kamera s vodoodolnom vyhotovení a dostatočnou kapacitou

Bezpečnostná kamera Reolink Trackmix Wired LTE bola navrhnutá na použitie v najrôznejších podmienkach. Kamere neuškodí dážď, vlhko ani sparné počasie. Videá zaznamenané kamerou pri detekcii pohybu sa môžu uložiť na MicroSD kartu s kapacitou až 256 GB alebo nahrať do cloudu Reolink, kde budú zábery uložené 7 dní.

Kamera bezpečnostná Reolink Trackmix Wired LTE
Kamera bezpečnostná Reolink Trackmix Wired LTE

Vzdialený prístup odkiaľkoľvek cez aplikáciu Reolink Client

Vykonávajte nastavenie kamery Reolink Trackmix Wired LTE a ovládajte ju podľa ľubovôle so softvérom Reolink Client. Odkiaľkoľvek a kedykoľvek môžete ku kamere pristupovať prostredníctvom smartfónu so systémom iOS či Android, ale pripojiť sa môžete cez počítač s Windows alebo MacOS.

Kamera bezpečnostná Reolink Trackmix Wired LTE

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Kompatibilné aplikácie Aplikácia výrobcu
Hlasoví asistenti Google Assistant
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Rotácia Motorická
Nočné videnie Klasické
Ďalšie funkcie Rotácia, Nočné videnie
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1440 px
Zorný uhol 355 °
Kompresia videa H.264, H.265

Vstupy a výstupy

Typ úložiska SD, Cloud
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 256 000 MB

Rozmery

Šírka 129 mm
Výška 228 mm
Hĺbka 147 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol24_02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Trackmix Wired LTE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08