Obnoviť stránku

Reolink TrackMix LTE

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -3 %
315,90 € 326,90 €

Reolink TrackMix LTE

IP kamera Reolink TrackMix LTE

Bezpečnostná batériová kamera s duálnymi šošovkami a automatickým zaostrovaním/priblížením

Kamera Reolink TrackMix LTE bola navrhnutá na použitie v miestach, kde nie je možnosť pripojiť ju k WiFi/Ethernetu a kde chýba elektrina. Dobíjací akumulátor s kapacitou 5 100 mAh môžete nepretržite dobíjať solárnym panelom Reolink (na zakúpenie samostatne). Bezdrôtová kamera Reolink TrackMix LTE vyniká detailným 2K rozlíšením a rozpoznaním osôb, automobilov aj zvierat. Na cieľ záujmu vie kamera sama zaostriť, približovať a sledovať ho vďaka automatickému otáčaniu aj náklonu. Reolink TrackMix LTE disponuje širokouhlým objektívom a teleobjektívom. O bezpečnosť aj v noci sa postarajú infračervené svetlá a zabudovaný reflektor. Môžete si tak vybrať medzi čiernobielym/farebným nočným videním.

IP kamera Reolink TrackMix LTE

Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej kamery Reolink TrackMix LTE

  • Rozlíšenie 2 560 × 1 440 px so 6-násobným hybridným zoomom
  • Automatické zaostrenie a priblíženie
  • Účinné rozpoznanie osôb, automobilov aj zvierat
  • Duálne šošovky; širokouhlý objektív a teleobjektív
  • Dve infračervené svetlá sa postarajú o čiernobiele nočné videnie až na vzdialenosť 30 metrov
  • Zabudovaný reflektor sprostredkuje farebné nočné videnie
  • Batéria s kapacitou 5 100 mAh môže byť nabíjaná prostredníctvom solárneho panela (nutné zakúpiť samostatne)
  • Priestor na vloženie 128 GB MicroSD karty
  • Obsah balenia: Reolink trackMix LTE, montážna šablóna, značka videodohľadu, návod na použitie, sada so skrutkami, USB-C kábel, pásik
IP kamera Reolink TrackMix LTE

Čisté videá plné detailov

Kamera Reolink TrackMix LTE vytvorí detailné zábery v 2K Super HD rozlíšení vďaka duálnym šošovkám. Pomocou automatickej duálnej sledovacej technológii sa kamera automaticky horizontálne (355°) otáča aj vertikálne nakláňa (90°) a sleduje pohybujúci sa objekt. Ten ukáže v detailnom širokouhlom zobrazení. Okrem toho na predmet svojho záujmu automaticky zaostrí a môže ho aj priblížiť. Na zaistenie bezpečnosti aj v noci je bezdrôtová kamera Reolink vybavená dvoma infračervenými svetlami s dosvitom až 30 metrov. Vďaka integrovanému reflektoru môžete prepínať medzi čiernobielym a plnofarebným nočným záberom.

IP kamera Reolink TrackMix LTE

Bezdrôtové vyhotovenie uľahčí umiestnenie kamery na dom Reolink

Rozlúčte sa s káblami, kamera na dom Reolink TrackMix LTE je navrhnutá pre miesta, kde nie je prístup k internetu cez WiFi/Ethernet a kde nie je ani elektrická energia. Na svoju prevádzku využíva bezdrôtová kamera 4G pripojenie a dobíjaciu batériu. Na nepretržité napájanie 5 100m Ah akumulátora si môžete zaobstarať solárny panel. Reolink TrackMix LTE disponuje inteligentnou detekciou a obojsmerným zvukom, vďaka čomu dokáže rozlíšiť osoby, domácich miláčikov aj vozidlá a spôsobiť tak iba minimum falošných poplachov. Zabudovaný mikrofón a reproduktor vám umožní komunikovať v reálnom čase s kýmkoľvek, kto sa nachádza pred kamerou.

IP kamera Reolink TrackMix LTE

IP kamera Reolink TrackMix LTE umožní nastaviť oblasť pohybu

Kamere Reolink TrackMix LTE možno nastaviť oblasť pohybu slúžiacu na detekciu pohybu objektov v zverenom sektore. Okamžite po detegovaní čohokoľvek podozrivého, IP kamera vonkajšia Reolink pošle na vaše zariadenie push notifikáciu alebo e-mail aj so snímkou. Kamera podporuje hlasové ovládanie prostredníctvom asistentov Google Assistant a Amazon Alexa. Bezpečnostná kamera Reolink TrackMix LTE dokáže zaobstarať vydarené časozberné videá, takže všetky zmeny, ktoré trvajú dlhšiu dobu, uvidíte v priebehu pár minút (časozber podporuje iba širokouhlý pohľad).

IP kamera Reolink TrackMix LTE

Vodoodolné vyhotovenie a dostatočná kapacita

Vonkajšia kamera s nočným videním Reolink TrackMix LTE bola navrhnutá na použitie v najrôznejších podmienkach. Kamere neuškodí dážď, vlhko ani sparné počasie. Videá zaznamenané kamerou pri detekcii pohybu sa môžu uložiť na MicroSD kartu s kapacitou až 128 GB alebo nahrať do cloudu Reolink, kde budú zábery uložené 7 dní.

IP kamera Reolink TrackMix LTE

Vzdialený prístup odkiaľkoľvek cez aplikáciu Reolink Client

Vykonávajte nastavenie exteriérovej kamery Reolink TrackMix LTE a ovládajte ju podľa ľubovôle so softvérom Reolink Client. Odkiaľkoľvek a kedykoľvek môžete ku kamere pristupovať prostredníctvom smartfónu so systémom iOS či Android, ale pripojiť sa môžete cez počítač s Windows alebo MacOS.

IP kamera Reolink TrackMix LTE

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Na batérie, Solárne

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Rotácia Motorická
Ďalšie funkcie Rotácia
Detekcia Pohybu, Postáv, Rozpoznania zvierat, Rozpoznania automobilov
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk
Notifikácie E-mailom, Mobilné
Alarm Zvukový

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1440 px
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.264, H.265

Vstupy a výstupy

Typ úložiska SD, Cloud
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery

Šírka 147 mm
Výška 129 mm
Hĺbka 228,2 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol22_27
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TrackMix LTE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01