Obnoviť stránku

Reolink RLK16-810B8-A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Reolink RLK16-810B8-A

Komplexný kamerový systém Reolink RLK16-810B8-A

Hľadáte kvalitný kamerový systém, ktorý zaistí ochranu vášho majetku? V tom prípade máme pre vás pripravenú štvoricu vonkajších kamier, potrebnú kabeláž a rekordér s 2 TB diskom. Kamerový set Reolink RLK16-810B8-A je navyše taký robustný, že samozrejme podporuje napojenie na cloud vrátane notifikácií na aktuálne udalosti.

8

Počet vonkajších IP kamier

2 TB

Kapacita rekordéru RLN8-410

24/7

Systém pripravený na nepretržitú činnosť

IP kamera Reolink ponúkne záznam v 4K rozlíšení

IP kamera Reolink RLC-810A disponuje ultrajemným 4K rozlíšením, vďaka čomu si užijete detailnejšiu a plynulejšiu obrazovú kvalitu. Má aj vstavaný mikrofón, čo umožňuje komunikáciu. Nemôže fungovať samostatne a musí byť pripojená k osemkanálovému monitorovaciemu systému Reolink alebo NVR.

IP kamera Reolink RLC-810 prenikne aj tmou

Vonkajšia IP kamera Reolink RLC810 zabezpečí, že budete mať pokoj aj v noci, keďže jej objektív odhalí všetok pohyb až do vzdialenosti 30 metrov. Disponuje hneď 18 infračervenými LED diódami a tiež oplýva vylepšenou technológiou 3D-DNR, vďaka čomu spoľahlivo zachytí akýkoľvek pohyb. Zaiste oceníte, že ponúkne aj časozbernú funkciu Time Lapse.

Mobilná aplikácia

IP kamera v rámci balenia poskytne aj prehľadnú mobilnú aplikáciu s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore. Výrobca tiež zaistil klientsky softvér MacOS alebo Windows 10 pre pohodlnejšiu správu záznamov. Na vašom smart zariadení si môžete prehrávať zhotovené záznamy a napríklad vyfiltrovať iba udalosti, počas ktorých bol zaznamenaný pohyb človeka alebo automobilu.

IP kamera s podporou PoE napájania

IP kamera Reolink RLC-810A je plne pripravená na drôtový prenos obrazu po lokálnej LAN sieti. Vďaka tomuto spôsobu pripojenia tak pôjde využiť pohodlné napájanie pomocou štandardu PoE.



Kamerový systém Reolink RLK16-810B8-A zaistí automatické ukladanie udalostí

Okrem zasielaných notifikácií je dobré mať uložený aj obrazový záznam danej udalosti. Dodávaný rekordér Reolink RLN8-410 ponúka kapacitu interného disku s hodnotou 2 TB.

IP kamera Reolink má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-810A spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. Obstojí tak aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Obsah balenia kamerového setu Reolink RLK16-810B8-A

Kamerový set Reolink RLK16-810B8-A v rámci príslušenstva obsahuje všetko, čo budete na jeho montáž potrebovať. Konkrétne ide o štvoricu kamier, rekordér s 2 TB diskom, napájací kábel, USB myš, HDMI kábel, 1× 1 m + 4× 18 m dlhé LAN káble.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 68 mm
Výška 81 mm
Hĺbka 192 mm

Pripojenie

Pripojenie Ethernet

Konektivita

Hlasoví asistenti Google Assistant

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Ďalšie funkcie PIR senzor
Zvuk Vstavaný mikrofón

Video

Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Zorný uhol 87 °
Kompresia videa H.265

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN

Rozmery

Šírka 68 mm
Výška 81 mm
Hĺbka 192 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol52
Produktové číslo:  RLK16-810B8-A-3T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09