Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Reolink RLC-542WA

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Reolink RLC-542WA

Vonkajšia a vnútorná IP kamera Reolink RLC-542WA s umelou inteligenciou a certifikáciou proti zničeniu

Hľadáte mimoriadne kvalitnú IP kameru, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu, ale taktiež podporuje celý rad moderných technológií? IP kamera Reolink RLC-542WA stavia na podpore cloudu a ako jedna z mála na trhu ponúka aj kvalitné bezdrôtové pripojenie pomocou výkonných antén v pásme 5 GHz. V praxi tiež oceníte certifikáciu IK10 so zvýšenou fyzickou odolnosťou proti vandalizmu.

2 560 × 1 920 px

Rozlíšenie kamery

96°

Zorný uhol

256 GB

Max. kapacita SD karty

Vonkajšia a vnútorná IP kamera Reolink RLC-542WA

IP kamera Reolink RLC-542WA ponúka výborné nočné videnie

IP kamera WiFi Reolink RLC-542WA poskytuje veľmi dobrú kvalitu obrazu aj v noci. 24 LEDkových svetiel a infračervené žiarenie zaistia 24-hodinovú ochranu. V takej konfigurácii je dosah kamerového nočného videnia až 30 metrov, čo už zaručuje slušnú ochranu okolia vášho domu.

Vonkajšia a vnútorná IP kamera Reolink RLC-542WA

Mobilná aplikácia

Ovládanie vďaka aplikácii Reolink a softvéru Reolink Client nebolo nikdy jednoduchšie! Kedykoľvek a kdekoľvek sa môžete pozrieť na svoju rodinu a domov vďaka inteligentným telefónom so systémami iOS či Android alebo prostredníctvom počítača so systémom Windows alebo MacOS! Aj keď ste v kancelárii alebo na cestách, môžete pomocou bezdrôtovej kamery na dom Reolink RLC-542WA ihneď skontrolovať, čo sa deje u vás, doma alebo na pracovisku.

Vonkajšia a vnútorná IP kamera Reolink RLC-542WA

Kamera bezpečnostná Reolink RLC-542WA s okamžitým upozornením

Kamera bezpečnostná Reolink RLC-542WA so širokým zorným uhlom a vysokocitlivým pohybovým senzorom PIR zachytí každý ľudský pohyb prakticky bez planých poplachov. Keď kamera s pohybovým senzorom Reolink RLC-542WA zachytí zmenu, okamžite zareaguje, aby bezodkladne vyslala upozornenie, a zároveň sa rozoznie siréna či nastavené hlasové upozornenie, ktorého cieľom je odradiť nepozvaných návštevníkov.

Vonkajšia a vnútorná IP kamera Reolink RLC-542WA

Automatické ukladanie udalostí

Okrem zasielaných notifikácií je dobré mať uložený aj obrazový záznam danej udalosti. Vďaka až 256 GB Micro SD karte môže IP kamera Reolink RLC-542WA získať dostatok priestoru až pre 97 hodín záznamu.

Vonkajšia a vnútorná IP kamera Reolink RLC-542WA

IP kamera Reolink RLC-542WA má zvýšenú odolnosť voči poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-542WA spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. Bezpečnostná kamera na dom Reolink tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach, vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Vonkajšia a vnútorná IP kamera Reolink RLC-542WA

Dohľadový systém

Spoločnosť Reolink ponúka špičkové rekordéry, ktoré zaistia záznam z pripojených kamier v nepretržitom režime. To je vhodné, napríklad pre veľký rodinný dom, bytový dom alebo predajné objekty.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 133 mm
Výška 25 mm
Hĺbka 100 mm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant
Napájanie Do siete, Solárne

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón, Záznam zvuku
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1920 px
Zorný uhol 96 °
Zoom Optický
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní WiFi
Slot na pamäťovú kartu SD
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 133 mm
Výška 25 mm
Hĺbka 100 mm
Kód:  Reol22_09
Produktové číslo:  Reolink RLC-542WA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18