Obnoviť stránku

Reolink RLC-522-5MP

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Reolink RLC-522-5MP


Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-522-5MP

Hľadáte mimoriadne kvalitnú IP kameru, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu, ale tiež podporuje celý rad moderných technológií? Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-522-5MP vsádza na podporu cloudu a ako jedna z mála na trhu ponúka aj kvalitné bezdrôtové pripojenie pomocou výkonných antén v pásme 5 GHz. Kameru je nutné pripojiť k monitorovaciemu systému značky Reolink.

2 560 × 1 920 px

Rozlíšenie kamery

94°

Zorný uhol

64 GB

Max. kapacita SD karty

Reolink RLC-522-5MP

IP kamera Reolink ponúkne výborné nočné videnie

Kamera Reolink RLC-522-5MP poskytuje veľmi dobrú kvalitu obrazu aj v noci. Práve 18 svetiel LED a infračervené žiarenie zaistia 24-hodinovú ochranu. V takejto konfigurácii je dosah kamerového nočného videnia až 30 metrov, čo už zaručuje slušnú ochranu okolia vášho domu.

Reolink RLC-522-5MP

Mobilná aplikácia

Ku kamere Reolink RLC-522-5MP získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu Reolink s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore.

Reolink RLC-522-5MP

Všetko pod kontrolou

Nech ste kdekoľvek, môžete ku kamere Reolink RLC-522-5MP kedykoľvek vzdialene pristupovať a naživo sledovať svoj domov či podnikanie pomocou aplikácie Reolink Client pre PC alebo MacOS.

Reolink RLC-522-5MP

Automatické ukladanie udalostí

Okrem zasielaných notifikácií je dobré mať uložený aj obrazový záznam danej udalosti. Vďaka 64 GB Micro SD karte môže IP kamera Reolink RLC-522-5MP získať dostatok priestoru až pre 8 640 udalostí.

Reolink RLC-522-5MP

IP kamera Reolink má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-522-5MP spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. IP kamera tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Dohľadový systém

Dohľadový systém

Spoločnosť Reolink ponúka špičkové rekordéry, ktoré zaistia záznam z pripojených kamier v nepretržitom režime. To je vhodné napríklad pre veľký rodinný dom, bytový dom prípadne predajné objekty.

Reolink RLC-522-5MP

PoE napájanie na jednoduchú inštaláciu

Bezpečnostná IP kamera Reolink RLC-522-5MP PoE používa jediný kábel na prenos dát a napájanie. Zjednodušené zapojenie znamená jednoduchšiu a čistejšiu inštaláciu. Je to najlepšia voľba pre nadšencov a pre domácich majstrov.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vyhotovenie Turret
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1920 px
Zorný uhol 94 °
Zoom Optický
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 64 GB

Rozmery

Šírka 10,5 cm
Výška 9,3 cm
Hĺbka 10,5 cm
Kód:  Reol35
Produktové číslo:  RLC-522-5MP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03