Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Reolink RLC-510A

4,7 7 hodnotení
71,90 €

Reolink RLC-510A


Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-510A s inteligentnou detekciou pohybu

Hľadáte mimoriadne kvalitnú IP kameru, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu, ale tiež podporuje celý rad moderných technológií? RLC-510A má vo svojej výbave inteligentnú technológiu detekcie pohybu, vďaka ktorej dokáže rozpoznať ľudí a vozidlá od iných objektov. Budete tak dostávate upozornenia len vtedy, keď sa okolo vášho domu alebo obchodu motá podozrivá osoba alebo auto. Nežiaduce poplachy od pavúkov alebo kývajúcich sa stromov sú minulosťou. Výhodu je podpora až 256 GB pamäťových kariet pre kontinuálne nahrávanie až 97 hodín. IP kamera Reolink RLC-510A disponuje vylepšeným nočným videním vďaka 18 LED diódam s vylepšeným IR prisvietením. Kamera nemusí byť pripojená k celému systému, ale bez problémov môže fungovať aj samostatne.

2 560 × 1 920 px

Rozlíšenie kamery

80°

Zorný uhol

256 GB

Max. kapacita SD karty

IP kamera Reolink RLC-510A

IP kamera Reolink RLC-510A ponúkne výborné nočné videnie

Kamera Reolink RLC-510A poskytuje veľmi dobrú kvalitu obrazu i v noci. Hneď 18 LED svetiel a infračervené žiarenie zaistí 24-hodinovú ochranu. V takejto konfigurácii je dosah kamerového nočného videnia až 30 metrov, čo už zaručuje slušnú ochranu okolia vášho domu.

Reolink RLC-510A

IP kamera Reolink RLC-510A umožní zaobstarať aj časozberné video

Pokochajte sa úchvatnými časozberným videami a pozrite sa na celý deň počas krátkej chvíle. IP kamera Reolink RLC-510A vám totiž umožní také videá nahrávať a následne trebárs aj zdieľať s ostatnými.

Reolink RLC-510A

Kamera s pohybovým senzorom Reolink RLC-510A vás upozorní na pohyb ľudí alebo áut

V aplikácii si možno nastaviť, či budete dostávať z IP kamery Reolink RLC-510A neustále alebo iba vo vopred plánovaný čas. Obdržať tiež môže oveľa špecifickejšie upozornenia, takže bude stačiť len letmý pohľad na obrazovku telefónu a budete vedieť, či u vás zastavilo auto alebo nejaká osoba.

IP kamera Reolink RLC-510A

Mobilná aplikácia

Ku kamere s detekciou pohybu Reolink RLC-510A získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu Reolink s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore.

IP kamera Reolink RLC-510A

Majte s IP kamerou Reolink RLC-510A všetko pod kontrolou

Nech ste kdekoľvek, môžete ku kamere Reolink RLC-510A kedykoľvek vzdialene pristupovať a naživo sledovať svoj domov či podnikanie pomocou aplikácie Reolink Client pre PC alebo MacOS.

IP kamera Reolink RLC-510A

PoE napájanie pre jednoduchú inštaláciu

Bezpečnostná IP kamera Reolink RLC-510A používa jediný kábel na prenos dát aj napájanie. Zjednodušené zapojenie znamená jednoduchšiu a čistejšiu inštaláciu. Je to najlepšia voľba pre nadšencov aj pre domácich majstrov.

IP kamera Reolink RLC-510A

Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-510A má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-510A spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. IP kamera tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Reolink RLC-510A

Zjednodušené používanie vďaka hlasovým príkazom

Vonkajšiu IP kameru Reolink RLC-510A možno ovládať hlasom s pomocou Google Assistant. Stačí povedať a obraz z kamery sa objaví na vašom Google Nest Hub alebo na televízore s podporou Chromecast.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Ethernet

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie PoE

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1920 px
Zorný uhol 80 °
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní RJ-45 LAN
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 6,8 cm
Výška 8,3 cm
Hĺbka 18,6 cm

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol42
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RLC-510A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14