Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Reolink Lumus

4,5 6 hodnotení
58,90 €

Reolink Lumus

Vonkajšia IP kamera Reolink Lumus

Hľadáte mimoriadne kvalitnú IP kameru, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu, ale podporuje aj množstvo moderných technológií? Vonkajšia IP kamera Reolink Lumus ponúka jasné LED prisvietenie spúšťané pohybom, ktoré umožňuje farebné nočné videnie a zaručí silný odstrašujúci účinok. Vďaka vonkajšiemu osvetleniu, inteligentným funkciám ako je PIR, detekcia pohybu a siréna, vám táto vonkajšia kamera poskytne jedinečnú ochranu.

1 920 × 1 080 px

Rozlíšenie kamery

H-100°, V-54°

Zorný uhol

64 GB

Maximálna kapacita SD karty

Reolink Lumus

IP kamera Reolink Lumus ponúka výborné nočné videnie

So svetelným LED bodovým svetlom a senzorom CMOS STARLIGHT, poskytuje IP kamera Reolink Lumus aj po západe slnka plnohodnotné videá. Uvidíte podrobnosti dôležité na identifikáciu ľudí, vozidiel a ďalších objektov

Reolink Lumus

Mobilná aplikácia

Ku kamere Reolink Lumus získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu Reolink s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v kontrolovanom priestore.

Reolink Lumus

Všetko pod kontrolou

Nech ste kdekoľvek, môžete ku kamere Reolink Lumus kedykoľvek vzdialene pristupovať a naživo sledovať svoj domov, či podnikanie pomocou aplikácie Reolink Client pre PC, alebo MacOS.

Reolink Lumus

Automatické ukladanie udalostí

Okrem zasielaných notifikácií je dobré mať uložený aj obrazový záznam danej udalosti. Vďaka až 64 GB Micro SD karte môže IP kamera Reolink Lumus získať dostatok priestoru až na 8 640 udalostí.

Reolink Lumus

IP kamera Reolink Lumus má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Lumus spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP65. IP kamera tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Reolink Lumus

Nikdy nezmeškajte kľúčový okamih

Keď je zaznamenaný pohyb, dostanete okamžité upozornenie aby ste vedeli, že sa niekto blíži k vám domov. Následne je možné nechať IP kameru Reolink Lumus spustiť hlasnú sirénu, alebo vlastné hlasové upozornenia.

Reolink Lumus

Ovládanie hlasom

Bezpečnostnú IP kameru Reolink Lumus môžete ovládať aj pomocou hlasových asistentov. Poslúži vám napríklad Google Assistant, alebo Amazon Alexa.

Reolink Lumus

Flexibilné možnosti nahrávania

Bezpečnostná IP kamera Reolink Lumus podporuje nahrávanie aktivované pohybom, nepretržité nahrávanie 24/7, alebo nahrávanie podľa konkrétneho plánu. Môžete tak ľahko identifikovať uložené videá a prehrať ich priamo v aplikácii. Voliteľne je možné vybrané videá odoslať do bezpečného cloudového úložiska.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Do siete

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Ďalšie funkcie PIR senzor
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný reproduktor
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery

Šírka 60 mm
Výška 9,3 cm
Hĺbka 9,9 cm

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol27
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LUMUS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03