Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Reolink Go PT Plus + Solar panel

3,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
254,90 €

Reolink Go PT Plus + Solar panel

Otočná vonkajšia aj vnútorná IP kamera Reolink Go PT Plus bez potreby kabeláže

Vďaka dobíjaciemu akumulátoru a pripojeniu 4G/LTE je Reolink Go PT Plus úplne bezdrôtová kamera. Na svoju činnosť totiž nepotrebuje žiadnu sieť, žiadny napájací kábel, žiadne vŕtanie a dokonca ani iné vývody. Bezpečnostnú kameru Reolink jednoducho postavíte, kam chcete – na policu alebo na stôl, umiestnite nad vchodové dvere alebo do miestnosti, aby ste sledovali dieťa alebo domácich miláčikov. Prípadne IP kameru Reolink využijete na dočasnom stavenisku, v prenajímanom dome alebo na víkendovej chalupe. Súčasťou balenia je totiž aj solárny panel, ktorý zaistí prísun energie do integrovanej batérie. Ohromnou výhodou bezdrôtovej kamery na dom Reolink Go PT Plus je horizontálna rotácia so šírkou záberu až 355 stupňov alebo 6-násobný zoom.

2 560 × 1 440 px

Rozlíšenie kamery

355°

Zorný uhol

128 GB

Max. kapacita SD karty

IP kamera Reolink Go PT Plus+Solar panel

Kamera Reolink Go PT Plus ponúka záznam vo vysokom rozlíšení

Vďaka špičkovému senzoru CMOS s vyspelou technológiou Starlight poskytuje kamera Reolink Go PT Plus špičkové videozáznamy pri slabom osvetlení aj za jasného dňa (nočné videnie do 10 metrov) bez nutnosti budovať zvláštnu svetelnú infraštruktúru. Budete vidieť dôležité obrazové podrobnosti, vďaka ktorým identifikujete osoby, vozidlá a ďalšie objekty v priebehu celého dňa.

IP kamera Reolink Go PT Plus+Solar panel

Mobilná aplikácia

Ovládanie vďaka aplikácii Reolink a softvéru Reolink Client nebolo nikdy jednoduchšie! Kedykoľvek a kdekoľvek sa môžete pozrieť na svoju rodinu a domov vďaka inteligentným telefónom so systémami iOS či Android alebo prostredníctvom počítača so systémom Windows alebo MacOS! Aj keď ste v kancelárii alebo na cestách, môžete pomocou bezpečnostnej kamery na dom Reolink Go PT Plus ihneď skontrolovať, čo sa deje u vás, doma alebo na pracovisku.

IP kamera Reolink Go PT Plus+Solar panel

Dobíjací akumulátor

Bezdrôtová kamera na dom Reolink Go PT Plus je vybavená dobíjacím akumulátorom s kapacitou 6 000 mAh, ktorý energiu získava zo solárneho panela. Vďaka tomu nemusíte riešiť žiadnu kabeláž na napájanie a dáta sa posielajú cez mobilné dáta zo SIM karty.

IP kamera Reolink Go PT Plus+Solar panel

Bezpečnostná kamera Reolink Go PT Plus s okamžitým upozornením

Bezpečnostná kamera Reolink Go PT Plus so širokým zorným uhlom až 355° a vysokocitlivým pohybovým senzorom PIR zachytí každý ľudský pohyb prakticky bez planých poplachov. Keď kamera s pohybovým senzorom Reolink Go PT Plus zachytí zmenu, okamžite zareaguje, aby bezodkladne vyslala upozornenie, a zároveň sa rozoznie siréna či nastavené hlasové upozornenie, ktorého cieľom je odradiť nepozvaných návštevníkov.

IP kamera Reolink Go PT Plus+Solar panel

IP kamera Reolink má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

IP kamera Reolink Go PT Plus spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP64. Bezpečnostná kamera na dom Reolink tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach, vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

IP kamera Reolink Go PT Plus+Solar panel

Dohľadový systém

Spoločnosť Reolink ponúka špičkové rekordéry, ktoré zaistia záznam z pripojených kamier v nepretržitom režime. To je vhodné napríklad, pre veľký rodinný dom, bytový dom alebo predajné objekty.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko

Pripojenie

Pripojenie GSM

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant
Napájanie Na batérie, Solárne, USB

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1440 px
Zorný uhol 355 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.265

Vstupy a výstupy

Rozhraní WiFi
Slot na pamäťovú kartu SD
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery

Šírka 98 mm
Výška 122 mm
Hĺbka 98 mm

Balenie

Súčasť balenia Solárny panel, Montážny materiál, Napájací kábel
Kód:  Reol22_04
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GO PT PLUS+SOLAR PANEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02