Obnoviť stránku

Reolink FE-W

139,90 €

Reolink FE-W

IP kamera Reolink FE-W

Vnútorná bezpečnostná kamera Reolink s 6 Mpx rybím okom

Zabezpečte svoju domácnosť, obchod, sklad či prevádzkareň spoľahlivou IP kamerou, ktorá je vybavená rybím okom na poskytnutie 360° panoramatického obrazu v 2K rozlíšení. Kameru pripojíte k internetu bezdrôtovo pomocou dvojpásmovej WiFi. V sprievodnej aplikácii pre inteligentné zariadenia aj cez webové rozhranie je možné sledovať živé zábery z kamery a upravovať jej nastavenia. Akonáhle vnútorná bezpečnostná kamera Reolink zaregistruje pohyb, spustí sirénu a odošle upozornenie do aplikácie a odošle e-mail s 30-sekundovým záznamom udalosti. Navyše môžete byť v pokoji aj počas noci vďaka nočnému videniu s efektívnym dosahom až 8 metrov.

IP kamera Reolink FE-W

Kamera do domu s detailným 2K rozlíšením a 360° panoramatickým výhľadom

Užite si krištáľovo čisté 6 Mpx snímky/video v 2K rozlíšení. Kamera do domu Reolink FE-W vie sledovať každé zákutie vďaka rybiemu oku, ktoré pokryje priestor v uhle 180° horizontálne aj vertikálne. V jednom zábere uvidíte väčší obraz s väčším množstvom informácií. IP kamera Reolink je vybavená nočným videním na ochranu vášho majetku aj v noci.

IP kamera Reolink FE-W

IP kamera Reolink FE-W zastúpi 4 kamery

IP kamera Reolink FE-W je opatrená rybím okom, vďaka čomu ponúka ohromujúcu šírku záberu, s ktorou je možné zaostriť na štyri rôzne miesta. V sprievodnej aplikácii Reolink či Reolink Client je možné prepínať medzi preferovaným režimom zobrazenia. Zvoliť si môžete medzi rybím okom, duálnym panoramatickým pohľadom, štvornásobným pohľadom a valcovým pohľadom. Bezpečnostná kamera Reolink FE-W vie natáčať časozberné videá, takže môžete prejsť zábery celého dňa v priebehu niekoľkých minút.

IP kamera Reolink FE-W

Bezdrôtová kamera do domu Reolink podporuje obojsmerný zvuk

Prostredníctvom IP kamery Reolink FE-W môžete počúvať, čo sa vo vašom domove deje. Cez zabudovaný reproduktor aj mikrofón je možné navyše viesť obojsmernú komunikáciu v reálnom čase. Môžete tak komunikovať s členmi domácnosti, napomenúť domácich miláčikov alebo odradiť nepozvanú návštevu.

IP kamera Reolink FE-W

Inteligentná detekcia osôb

Bezdrôtová kamera do domu Reolink FE-W je vybavená spoľahlivou detekciou osôb. V prípade zistenia osoby sa spustí siréna a vy okamžite dostanete upozornenie do aplikácie a na e-mail. S IP kamerou Reolink FE-W môžete dohliadať na svoj domov, prevádzkareň, obchod aj sklad.

Kamera s pohybový senzorom Reolink má flexibilné možnosti inštalácie a nahrávania

Kamera s pohybovým senzorom Reolink FE-W podporuje dvojpásmovú WiFi 2.4/5 GHz na stabilné pripojenie k vašej sieti. Energiu čerpá kamera zo siete prostredníctvom sieťového adaptéra. WiFi IP kamera Reolink FE-W podporuje nepretržité nahrávanie, nahrávanie vyvolané pohybom aj nahrávanie plánované. Všetky tri typy videí je možné ukladať na MicroSD kartu (až 256 GB - nie je súčasťou balenia), do zariadenia Reolink NVR alebo na FTP server. Na nepretržité nahrávanie alebo pri využívaní viacerých IP kamier je najlepším riešením jednotka Reolink NVR.

IP kamera Reolink FE-W
IP kamera Reolink FE-W

Úplný prehľad vďaka aplikácii

Ak chcete mať úplný prehľad o tom, čo sa deje v bezprostrednom okolí kamery Reolink FE-W, môžete tak urobiť hneď dvoma spôsobmi – bezplatnou aplikáciou Reolink v intelignentnom zariadení alebo cez aplikáciu Reolink Client v počítači či webovom prehliadači. Akonáhle IP kamera WiFi deteguje niečo podozrivé, pošle vám upozornenie na smartfón a e-mail s náhľadom udalosti. V aplikácii si je možné prispôsobiť oblasť a citlivosť detekcie kamery Reolink FE-W, vďaka čomu vás bude notifikovať iba vtedy, ak dôjde k pohybu v mieste, ktoré chcete sledovať.

IP kamera Reolink FE-W

Kľúčové vlastnosti IP kamery Reolink FE-W

  • Vnútorná IP kamera nahrávajúca v 2K Super HD rozlíšení (2 560 × 2 560 px)
  • Objektív typu rybie oko poskytne 360° panoramatický výhľad
  • Pripojenie k internetu pomocou dvojpásmovej WiFi 2.4/5 GHz
  • Videá formátu H.265
  • Zabudovaný mikrofón a reproduktor umožnia obojsmernú komunikáciu
  • Infračervené nočné videnie s až 8-metrovým dosahom
  • Ukladanie záznamu na MicroSD kartu (Až 256 GB), FTP server alebo na zariadenie Reolink NVR
  • Bezpečnostná kamera s detekciou pohybu/osôb
  • Zabudovaná siréna
  • V aplikácii je možné nastaviť citlivosť aj zóny detekcie a vybrať si z rôznych režimov zobrazenia

Obsah balenia IP kamery Reolink FE-W

Bezpečnostná kamera do domu Reolink FE-W, 1 m sieťový kábel, súprava skrutiek, návod na použitie, napájací adaptér, 4,5 m napájací predlžovací kábel, montážna šablóna, značka videodohľadu a montážna základňa.

IP kamera Reolink FE-W

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Vyhotovenie Fisheye
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor
Notifikácie E-mailom

Video

Zorný uhol 180 °
Kompresia videa H.265

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 126 mm
Výška 49,2 mm
Hĺbka 126 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol23_26
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FE-W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09