Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Reolink E1 ZOOM

4,9 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
89,90 €

Reolink E1 ZOOM


Vnútorná IP kamera Reolink E1 ZOOM so širokým zorným poľom

Hľadáte mimoriadne kvalitnú IP kameru, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu, ale tiež podporuje celý rad moderných technológií? Vnútorná IP kamera Reolink E1 ZOOM stavia na podporu cloudu, záznamu v 2K rozlíšení, alebo možnosť rotácie tak, aby bola vždy zachytená kľúčová udalosť.

2 560 × 1 920 px

Rozlíšenie kamery

355°

Zorné pole

64 GB

Maximálna kapacita SD karty

Reolink E1 ZOOM

IP kamera Reolink E1 ZOOM ponúka záznam v 2K rozlíšení

Kamera Reolink E1 ZOOM disponuje 2K rozlíšením, vďaka čomu si vychutnáte detailnejšiu a plynulejšiu obrazovú kvalitu. Zároveň ide o jednu z najlepších kamier v danej cenovej relácii.

Reolink E1 ZOOM

Mobilná aplikácia

Ku kamere Reolink E1 ZOOM získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v kontrolovanom priestore. Výrobca zabezpečil aj klientsky softvér macOS, alebo Windows 10 na pohodlnejšiu správu záznamov.

Reolink E1 ZOOM

Pokrytie celej miestnosti

Reolink E1 ZOOM disponuje rotačným mechanizmom, vďaka ktorému zaznamená 355° široké zorné pole s možnosťou náklonu 50°. Kamera tak poskytne celkový obraz monitorovaného priestoru, vďaka čomu budete mať všetko pod úplnou kontrolou.

Reolink E1 ZOOM

Reolink E1 ZOOM umožňuje obojsmernú komunikáciu

Vďaka integrovanému mikrofónu a reproduktoru môžete v reálnom čase na diaľku komunikovať s rodinnými príslušníkmi, domácimi miláčikmi, alebo vystrašiť zlodeja. Na obojsmernú komunikáciu stačí kameru prepojiť s mobilnou aplikáciou.

Reolink E1 ZOOM

IP kamera Reolink E1 ZOOM dokáže priblížiť dôležité zábery

Vďaka funkcii Motion Alerts začne kamera Reolink E1 ZOOM nahrávať záznam 4 sekundy pred detegovaným pohybom a práve vďaka tomu uvidíte celú udalosť od začiatku až do konca. Scénu si navyše môžete priblížiť pomocou trojnásobného optického zoomu.

Reolink E1 ZOOM

Jednoduché nastavenie a hlasové ovládanie

Zapojte do zásuvky, pripojte k WiFi. Sprevádzkovanie kamery je rýchle a počas niekoľkých minút môžete začať prezerať a snímať dianie v celej miestnosti. Rovnako ľahko prepojíte kameru Reolink E1 ZOOM s hlasovými pomocníkmi Amazon Alexa, alebo Google Assistant.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Zvuk Vstavaný mikrofón

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1920 px
Zoom Optický
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní MicroSD/SDHC slot, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E1 ZOOM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16