Obnoviť stránku

Reolink Duo 4G

5 1 hodnotení
316,90 €

Reolink Duo 4G

Vonkajšia aj vnútorná IP kamera Reolink Duo 4G bez potreby kabeláže

Vďaka dobíjaciemu akumulátoru a pripojeniu k 4G LTE je Reolink Duo 4G úplne bezdrôtová kamera. Na svoju činnosť totiž nepotrebuje žiadnu sieť, žiadny napájací kábel, žiadne vŕtanie a dokonca ani iné vývody. Bezpečnostnú kameru Reolink jednoducho postavíte, kam chcete – na policu alebo na stôl, nad vchodové dvere alebo do miestnosti, aby ste mohli sledovať dieťa alebo domácich miláčikov. Prípadne  IP kameru Reolink využijete na dočasnom stavenisku, v prenajímanom dome alebo na víkendovej chalupe. Ohromnou výhodou bezdrôtovej kamery na dom Reolink Duo 4G sú duálne šošovky monitorujúce oveľa väčšiu plochu.

2 560 × 1 440 px

Rozlíšenie kamery

150°

Zorný uhol

128 GB

Max. kapacita SD karty

Vonkajšia aj vnútorná IP kamera Reolink Duo 4G

IP kamera Reolink ponúka záznam vo vysokom rozlíšení

Vďaka špičkovému senzoru CMOS s vyspelou technológiou Starlight poskytuje kamera Reolink Duo 4G kvalitné videozáznamy pri slabom osvetlení aj za jasného dňa (nočné videnie až 30 metrov) bez nutnosti budovať zvláštnu svetelnú infraštruktúru. Budete vidieť dôležité obrazové podrobnosti, vďaka ktorým identifikujete osoby, vozidlá a ďalšie objekty v priebehu celého dňa.

Vonkajšia aj vnútorná IP kamera Reolink Duo 4G

Mobilná aplikácia

Ovládanie vďaka aplikácii Reolink a softvéru Reolink Client nebolo nikdy jednoduchšie! Kedykoľvek a kdekoľvek sa môžete pozrieť na svoju rodinu a domov vďaka inteligentným telefónom so systémami iOS či Android alebo prostredníctvom počítača so systémom Windows alebo MacOS! Aj keď ste v kancelárii alebo na cestách, môžete pomocou bezpečnostnej kamery na dom Reolink Duo 4G ihneď skontrolovať, čo sa deje u vás, doma alebo na pracovisku.

Vonkajšia aj vnútorná IP kamera Reolink Duo 4G

Dobíjací akumulátor

Bezdrôtová kamera na dom Reolink Duo 4G je vybavená dobíjacím akumulátorom s kapacitou 10 400 mAh, ktorý získava energiu zo solárneho panela (nie je súčasťou balenia). Vďaka tomu nemusíte riešiť žiadnu kabeláž pre napájanie a dáta sa posielajú bezdrôtovo cez 4G LTE.

Vonkajšia aj vnútorná IP kamera Reolink Duo 4G

4 G LTE pripojenie

Bezpečnostná kamera Reolink Duo 4G je vybavená slotom pre Nano SIM kartu. S patričnou dátovou tarifou je možné kameru s pohybovým senzorom Reolink Go Plus umiestniť prakticky kamkoľvek a cez mobilnú aplikáciu potom mať dokonalý prehľad o stráženom priestore.

Vonkajšia aj vnútorná IP kamera Reolink Duo 4G

IP kamera Reolink má zvýšenú odolnosť voči poveternostným vplyvom

IP kamera WiFi Reolink Duo 4G spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. Bezpečnostná kamera na dom Reolink tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach, vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Vonkajšia aj vnútorná IP kamera Reolink Duo 4G

Dohľadový systém

Spoločnosť Reolink ponúka špičkové rekordéry, ktoré zaistia záznam z pripojených kamier v nepretržitom režime. To je vhodné, napríklad pre veľký rodinný dom, bytový dom alebo predajné objekty.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko

Pripojenie

Pripojenie GSM

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant
Napájanie Na batérie, Solárne

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1440 px
Zorný uhol 150 °
Kompresia videa H.265

Vstupy a výstupy

Rozhraní WiFi
Slot na pamäťovú kartu SD
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery

Šírka 195 mm
Výška 56 mm
Hĺbka 103 mm
Kód:  Reol22_05
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DUO 4G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09