Obnoviť stránku

Reolink CX410

4,7 3 hodnotení
112,90 €

Reolink CX410

IP kamera Reolink CX410

Bezpečnostná kamera Reolink s technológiou ColorX

Majte pod kontrolou svoj domov alebo jeho okolie s IP kamerou Reolink CX410. Obraz plný detailov v 2K rozlíšení pri frekvencii 30 snímok za sekundu zaisťuje 1/1,8" CMOS snímač s clonou f/1. Tieto parametre, spolu s technológiou ColorX, umožňujú prvotriedne nočné videnie, takže sa nemusíte báť nepozvaných hostí ani v noci. Kameru Reolink jednoducho nainštaluje vďaka podpore PoE pripojenia. Cez zabudovaný mikrofón a reproduktor môžete viesť obojsmernú komunikáciu so susedom alebo doručovateľom zásielky. Nezvaného hosťa bezpečnostná kamera Reolink upozorní a odstraší svetelnou výstrahou a sirénou.

IP kamera Reolink CX410

IP kamera Reolink CX410 má účinné nočné videnie

S bezpečnostnou kamerou budú aj nočné zábery čisté a jasné. Reolink CX410 využíva technológiu nočného videnia ColorX, ktorá kombinuje veľkú clonu f/1 s pokročilým 1/1,8" CMOS snímačom. To vám umožní prezrieť si farebné detaily aj pri slabom osvetlení. Na získanie ešte lepších záberov je IP kamera Reolink CX410 vybavená nastaviteľným teplým svetlom (3 000 K), ktoré je šetrné k vášmu okoliu, ale poskytne ešte vyššiu kvalitu záberov v noci.

IP kamera Reolink CX410

Kamera na dom s inteligentnou detekciou pohybu

Kamera na dom Reolink CX410 zvládne inteligentne rozoznať osoby, automobily aj domácich miláčikov od ostatných predmetov. Vďaka tomu dostanete včasné a presné upozornenie na vzniknuté situácie. Pokiaľ IP kamera Reolink CX410 deteguje nežiaduci pohyb, rozsvieti sa svetlo a spustí sa siréna, aby odradila narušiteľa. Oboje je možné navyše zapnúť ručne. V IP kamere je zabudovaný reproduktor aj mikrofón, čo vám dá možnosť komunikovať napríklad s kuriérom či susedom, aj keď budete napríklad na opačnom konci sveta.

Pohodlná inštalácia IP kamery Reolink CX410

Využite technológiu PoE (Power over Ethernet) a IP kamera Reolink CX410 bude behom chvíle pripravená na použitie. Prostredníctvom sieťového kábla (ethernet) totiž do kamery súčasne privediete ako energiu na jej prevádzku, tak aj potrebné pripojenie k internetu.

IP kamera Reolink CX410
IP kamera Reolink CX410

Nezdolný strážca vášho majetku

Vonkajšia IP kamera Reolink CX410 bola navrhnutá a skonštruovaná tak, aby vydržala aj v náročných podmienkach. Robustné hliníkové puzdro s certifikáciou IP66 sa postará o to, že kamere neublíži búrka, silný vietor alebo mráz. Aj preto je možné kameru Reolink použiť v interiéri aj exteriéri.

IP kamera Reolink CX410

Domová kamera Reolink CX410 zvláda nahrávanie 24/7

Domová kamera zvláda nahrávať nepretržite v režime 24/7, ktoré sa dá spustiť pohybom alebo podľa vopred nastaveného plánu. Všetky nahrávky je možné uložiť na microSD kartu (až 256 GB), na Reolink NVR alebo FTP server.

IP kamera Reolink CX410

S aplikáciou budete mať všetko pod kontrolou

Stiahnite si bezplatnú aplikáciu a sledujte živý záznam z kamery Reolink CX410 alebo si nastavte konkrétne pohybové zóny (ZONING). Upraviť možno tiež citlivosť detekcie tak, aby ste boli upozornení iba vtedy, keď je to naozaj potrebné. Pri zistení nebezpečenstva IP kamera Reolink CX410 zašle push notifikáciu do aplikácie a na e-mail spolu s 30-sekundovým videoklipom alebo fotografiami.

IP kamera Reolink CX410

IP kamera s pohybovým senzorom zvládne časozberné snímanie

Prostredníctvom IP kamery Reolink CX410 môžete zachytiť dynamické procesy, ako je pohyb slnka, rozkvet rastlín či priebeh stavby v zrýchlenom videu. Funkcia časozberného snímania nie je k dispozícii, ak je kamera s pohybovým senzorom Reolink CX410 pripojená k NVR.

IP kamera Reolink CX410

Kľúčové vlastnosti IP kamery Reolink CX410

  • IP kamera Reolin má detailné rozlíšenie 2 560 × 1 440 px (4 Mpx)
  • Bezpečnostná kamera s inteligentnou detekciou osôb, automobilov a zvierat
  • Vynikajúca clona f/1.0
  • Technológia ColorX na farebné nočné videnie
  • Dvojfarebné nočné videnie
  • Zorné pole horizontálne 89° a vertikálne 46°
  • Zabudovaný mikrofón a reproduktor na obojsmerné audio
  • Priestorovo úsporný formát videa H.264
  • 3 000 K svetlomet s nastaviteľnou intenzitou
  • Podpora MicroSD kariet s až 256 GB kapacitou
  • Kamera na dom Reolink je vodotesná podľa certifikácie IP66
  • PoE pripojenie (Power over Ethernet) zaistí napájanie aj pripojenie k internetu jedným káblom
  • Kamera s pohybovým senzorom je kompatibilná s Google Assistant

Obsah balenia: kamera CX410, vodotesné veko, 1 m sieťový kábel, návod na použitie, značka videodohľadu, montážna šablóna, súprava skrutiek

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant
Napájanie PoE
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 2560 × 1440 px
Zorný uhol 89 °
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní RJ-45 LAN
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 67 mm
Výška 67 mm
Hĺbka 187 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol23_25
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CX410
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16