Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Reolink B800-8MP

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Reolink B800-8MP

Vonkajšia IP kamera Reolink B800-8MP so 4K rozlíšením

Hľadáte mimoriadne kvalitnú IP kameru, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu, ale podporuje aj množstvo moderných technológií? Vonkajšia IP kamera Reolink B800-8MP stavia na podporu cloudu, 4K rozlíšenia záznamu, alebo veľmi dobrú kvalitu záznamu aj v nočnom režime. Kameru je nutné pripojiť k monitorovaciemu systému značky Reolink.

3 840 × 2 160 px

Rozlíšenie kamery

97°

Zorný uhol

64 GB

Maximálna kapacita SD karty

Reolink B800-8MP

IP kamera Reolink B800-8MP ponúka záznam v 4K rozlíšení

Kamera Reolink B800-8MP disponuje 4K rozlíšením, vďaka čomu si vychutnáte detailnejšiu a plynulejšiu obrazovú kvalitu. Zároveň ide o jednu z najlepších kamier v danej cenovej relácii.

Reolink B800-8MP

Mobilná aplikácia

Ku kamere Reolink B800-8MP získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore. Výrobca zabezpečil aj klientsky softvér MacOS, alebo Windows 10 na pohodlnejšiu správu záznamov.

PoE

Podpora PoE

Aj keď je kamera Reolink B800-8MP úplne pripravená na bezdrôtový prenos obrazu, tak napriek tomu ponúka konektor RJ45. Ten však okrem pripojenia k internetu zabezpečí i PoE napájanie.

Automatické ukladanie udalostí

Okrem zasielaných notifikácií je dobré mať uložený aj obrazový záznam danej udalosti. Vďaka až 64 GB micro SD karte získate priestor až na 4 320 udalostí.

IP kamera Reolink B800-8MP má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Reolink B800-8MP spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. IP kamera tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Dohľadový systém

Dohľadový systém

Spoločnosť Reolink ponúka špičkové rekordéry, ktoré zabezpečia záznam z pripojených kamier v nepretržitom režime. To je vhodné napríklad pre veľký rodinný dom, bytový dom, alebo napríklad predajné objekty.

Reolink B800-8MP

IP kamera Reolink B800-8MP ponúka výborné nočné videnie

Kamera Reolink B800-8MP poskytuje veľmi dobrú kvalitu obrazu i v noci. Až 18 LED svetiel a infračervené žiarenie zabezpečí 24-hodinovú ochranu. V takejto konfigurácii je dosah kamerového nočného videnia až 30 metrov, čo zaručuje slušnú ochranu okolia vášho domu.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Ethernet

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Ďalšie funkcie PIR senzor
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón
Notifikácie E-mailom

Video

Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Zorný uhol 97 °
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní RJ-45 LAN

Rozmery

Šírka 6,8 cm
Výška 8,1 cm
Hĺbka 18,6 cm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol16
Produktové číslo:  B800-8MP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17