Obnoviť stránku

Reolink Argus PT Ultra

206,90 €

Reolink Argus PT Ultra

IP kamera Reolink Argus PT Ultra

Batériová bezpečnostná kamera s reflektormi

S bezdrôtovou kamerou Reolink Argus PT Ultra budete mať úplný prehľad o tom, čo sa deje v okolí vášho domova. 1/2,7“ CMOS snímača disponuje 4 K rozlíšením a zachytí všetky detaily čisto a jasne. Hlavným benefitom je však 100 % bezdrôtové vyhotovenie vďaka použitiu dobíjacieho akumulátora. Na nabíjanie kamery Reolink Argus PT Ultra je možné použiť aj samostatne predajný solárny panel. Na zaisteniebezpečnosti pri zhoršených svetelných podmienkach alebo v noci je IP kamera Reolinka vybavená infračervenými LED diódami s 10-metrovým dosvitom. Okrem čiernobieleho nočného videnia môžete aktivovať aj farebné, a to vďaka prítomnosti zabudovaných reflektorov. Akonáhle kamera Reolink Argus PT Ultra zaznamená pohyb, dostanete e-mail s fotografiou a push notifikácie na vaše smart zariadenie.Prostredníctvom obojsmernej komunikácie môžete nepozvaného hosťa vyzvať na odchod alebo naopak komunikovať s doručovateľom zásielky či prichádzajúcimi susedmi. Pripojenie k vašej domácej sieti zaisťuje dvojpásmová WiFi.

IP kamera Reolink Argus PT Ultra

Kľúčové vlastnosti IP kamery Reolink Argus PT Ultra

  • Bezdrôtová kamera napájaná dobíjacím akumulátorom
  • Reolink Argus PT Ultra sa dá nabíjať prostredníctvom solárneho panelu (predáva sa samostatne)
  • Smart rozpoznanie automobilov, postáv a zvierat od ostatných predmetov
  • Minimálne množstvo falošných poplachov
  • 4 K Ultra HD rozlíšenie
  • Pripojenie k internetu pomocou dvojpásmovej WiFi 5/2,4 GHz
  • Vodoodolné vyhotovenie IP64 vhodné na vnútorné aj vonkajšie použitie
  • Zabudované infračervené LED diódy na nočné videnie až na vzdialenosť 10 metrov
  • Zabudované reflektory na farebné nočné videnie
  • Možnosť obojsmernej komunikácie vďaka zabudovanému mikrofónu aj reproduktoru
  • Video formát H.265
  • Zorné pole: horizontálne 90°, vertikálne 47°, diagonálne 110°
  • Ovládanie naklopenia aj otáčania; pán 355°, tilt 140°
  • Podpora microSD karty s kapacitou až 128 GB
  • Obsah balenia:  kamera Argus PT Ultra, nástenný držiak, stropný držiak, resetovacia ihla, montážna šablóna, opasok, značka videodohľadu, návod na použitie, súprava so skrutkami, USB-C kábel
IP kamera Reolink Argus PT Ultra

Detailné 4 K rozlíšenie a spoľahlivé nočné videnie

Pred 1/2,7“ CMOS snímačom IP kamery Reolink Argus PT Ultra sa len tak niečo neschová. Detailné 4 K Ultra HD rozlíšenie poskytne ostrý a jasný obraz plný detailov. IP kamera je vybavená nočným videním až na vzdialenosť 10 m vďaka infračerveným LED diódam. Keďže má kamera aj zabudované reflektory, môžete si na bezdrôtovej kamere vybrať medzi čiernobielym alebo farebným režimom nočného videnia.

IP kamera Reolink Argus PT Ultra

IP Kamera Reolink Argus PT Ultra umožní vzájomnú komunikáciu

Priamo v bezdrôtovej kamere implementovaný mikrofón a reproduktor vám dávajú možnosť komunikovať s osobou, ktorá sa nachádza pred objektívom. IP kamera Reolink Argus PT Ultra dokáže rozpoznať ľudí, vozidlá aj zvieratá od ostatných objektov. Tým sa výrazne znižuje počet falošných poplachov. Vy tak dostanete oznámenie iba vtedy, ak to bude dôležité. Akonáhle kamera Reolink Argus PT Ultra detekujepodozrivú osobu, obdržíte upozornenie a následne môžete ručne spustiť reflektory aj sirénu kamery, aby ste nepozvaného hosťa odradili.

IP kamera Reolink Argus PT Ultra

Jednoduchá inštalácia 100 % bez káblov

Vďaka akumulátoru s rýchlym nabíjaním sa môžete tešiť na jednoduchú inštaláciu bez nutnosti viesť ku kamere akékoľvek káble. IP kamera Reolink Argus PT Ultra je svojím vyhotovením vhodná na použitie vonku aj vnútri. Batériu bezdrôtovej kamery je možné dobiť aj prostredníctvom solárneho panelu Reolink (predáva sa samostatne). Pri použití vonku oceníte, že IP kamera Reolink má pevné puzdro odolné vočiprachu a vode s certifikáciou IP64.

IP kamera Reolink Argus PT Ultra

Bezdrôtová kamera Reolink s dvojpásmovou WiFi

Pripojte IP kameru k vašej domácej sieti prostredníctvom bezdrôtového pripojenia s dvojpásmovou WiFi. Dočkáte sa tak stabilnejšieho a rýchlejšieho prenosu. 5GHz WiFi prináša plynulý živý obraz, zatiaľ čo 2,4GHz WiFi sa postará o stabilitu prenosu.

IP kamera Reolink Argus PT Ultra

Dostatok miesta na všetky záznamy

Zhotovené záznamy je možné ukladať lokálne na vloženú microSD kartu s kapacitou až 128 GB, alebo môžete využiť služby Reolink Cloud a ukladať všetko na server, kde zábery budú 7 dní. IP kamera Reolink Argus PT Ultra dokáže zaobstarať podarené časozberné videá, takže všetky zmeny, ktoré trvajú dlhšiu dobu, uvidíte v pár minútach.

IP kamera Reolink Argus PT Ultra

Nastavenie oblasti pohybu

Kamere Reolink Argus PT Ultra je možné nastaviť oblasť pohybu slúžiacu na detekciu pohybu objektov vo zverenom sektore. Akonáhle bude detekované čokoľvek podozrivého, bezdrôtová kamera Reolink pošle na vaše zariadenie push notifikáciu alebo e-mail aj so snímkou. Kamera podporuje hlasové ovládanie prostredníctvom asistentov Google Assistant a Amazon Alexa.

IP kamera Reolink Argus PT Ultra

Vzdialený prístup odkiaľkoľvek cez aplikáciu Reolink Client

Vykonávajte nastavenie kamery Reolink Argus PT Ultra a ovládajte ju podľa ľubovôle so softvérom Reolink Client. Odkiaľkoľvek a kedykoľvek môžete ku kamere pristupovať prostredníctvom smartfónu so systémom iOS či Android, ale pripojiť sa môžete cez počítač s Windows alebo MacOS.

IP kamera Reolink Argus PT Ultra

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Na batérie, Solárne, USB
Jazyk aplikácie V angličtine

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Rotácia Motorická
Ďalšie funkcie Rotácia
Detekcia Pohybu, Narušenia
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk
Notifikácie E-mailom, Mobilné

Video

Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Zorný uhol 110 °
Kompresia videa H.265

Vstupy a výstupy

Typ úložiska SD, Cloud
Rozhraní MicroSD/SDHC slot
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery

Šírka 122 mm
Výška 98 mm
Hĺbka 98 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Reol22_26
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Argus PT Ultra
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18