Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Renault Zoe

Renault Zoe

Budúcnosť automobilov patrí elektrickému pohonu a francúzska automobilka Renault to už dávno vie. Jej model Renault Zoe patrí medzi najpredávanejšie elektromobily v rámci celej Európy. S dojazdom až 400 kilometrov totiž dáva svojej posádke veľké možnosti.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Renault Zoe

  • Nadštandardný dojazd až 400 kilometrov
  • Úplne iný zážitok z jazdy
  • Žiadny hluk od motora
  • Nízke prevádzkové a servisné náklady
  • Nabíjanie pomocou obyčajnej domácej zásuvky zaberie 15 hodín
  • Kožený interiér a kvalitný hudobný systém značky Bose
  • Prepravná kapacita v kufri je 338 litrov

Prvá jazda s elektromobilom

Po vzhľadovej stránke atraktívny elektromobil ponúka dostatočný komfort skôr pre dve osoby. Každopádne na kratšiu vzdialenosť prepraví až 5 osôb. Vďaka automatickej prevodovke sa príjemne riadi a každé zvezenie sa stane zážitkom. Nový lítium-iónový akumulátor vyvinutý priamo značkou Renault má 2× väčšiu kapacitu pri zachovaní rovnakých rozmerov. Vďaka tomu nijako nezaberá drahocenné miesto v kufri, pretože sa kompletne vošiel do podlahy vozidla. Reálny čas nabíjania je závislý od použitej nabíjacej stanici, ale približne za 30 minút dobíjania predĺžite dojazd približne o 120 kilometrov. 

Bohatá výbava

Renault Zoe ponúka parádnu výbavu vo všetkých smeroch. Samozrejmosťou je celý rad airbagov, ABS, ECS aj asistent rozjazdu do kopca HSA. V rámci komfortu iste oceníte automatickú klimatizáciu, denné LED svietenie alebo prémiový kožený interiér. Zaujímavosťou je možnosť využívať aplikáciu pre vzdialené ovládanie elektromobilu. Prvých 12 mesiacov je zadarmo a potom je nutné zaplatiť aktivačný poplatok.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá, Biela

Batéria a nabíjanie

Jazdné vlastnosti

Výkon 68 kW
Maximálna rýchlosť 135 km/h
Krútiaci moment 250 Nm
Zrýchlenie 0 - 100 km/h 13,2 s
Pohon 4 x 4 Nie

Rozsah a spotreba

Cena/km 0,24 Kč (0,01 Eur)
Spotreba na 100 km 12,81 kWh

Úžitkové vlastnosti

Karoséria Hatchback
Počet miest 5
Objem batožinového priestoru 338 l
Hmotnosť 1 555 kg
Kód:  REN01zoe
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09