Obnoviť stránku

REMOVU R1+ pre GoPro RMV001

5 1 hodnotení

REMOVU R1+ pre GoPro RMV001


Nová úroveň ovládania akčných kamier

Sledujte svet očami GoPro. Vďaka REMOVU R1+, ktoré je prvým zariadením svojho druhu na svete, uvidíte všetky zábery vo chvíli ich zaznamenania. Diaľkové ovládanie kamery navyše zabezpečí, že vždy dosiahnete perfektné výsledky a nič nebudete musieť nahrávať dvakrát. Nahrajte si video, o ktorom snívate.

REMOVU R1 +

REMOVU R1 +

Jednoduché a intuitívne ovládanie

REMOVU R1+ je vybavené kvalitným 2-palcovým LCD displejom a tromi tlačidlami. Vďaka tomu je jeho ovládanie jednoduché a intuitívne. Spolu s malými rozmermi a nízkou hmotnosťou je práca s REMOVU R1+ skutočnou radosťou.


Prevezmite kontrolu nad svojou GoPro kamerou

Spustiť nahrávanie, zastaviť, prehrať - všetky povely budete vysielať bezdrôtovo. Pomocou jedného zariadenia tak získate prístup k nastaveniu kamery, réžimom a ich úpravám. S REMOVU R1+ budete mať svoju GoPro kameru jednoducho pod palcom aj na diaľku.

REMOVU R1 +

REMOVU R1 +

Okamžitá kontrola priamo na vašom zápästí

REMOVU R1+ je vybavené aj funkciou prehrávania. Kedykoľvek si tak môžete prezrieť nahrané videá bez toho, aby ste museli kameru GoPro dávať dole z helmy alebo iného uchytenia a riskovať tak stratu kompozície. Všetko si pustíte pohodlne na svojom zápästí.


Vodotesná a odolná konštrukcia

Celá konštrukcia je navrhnutá tak, aby odolala prachu, nárazom aj vode do jedného metra pod hladinou po dobu 30 minút. Vezmite svoje REMOVU kamkoľvek a nahrávajte tie najextrémnejšie zábery bez hraníc a limitov.

REMOVU R1 +

REMOVU R1 +

REMOVU R1+ CRADLE

Používajte REMOVU R1+ so všetkými GoPro držiakmi a príslušenstvom. Jednoducho ho pripevnite takmer kamkoľvek a sledujte živé zábery zo svojej kamery v reálnom čase. Zapnite alebo prerušte nahrávanie stlačením jediného tlačidla.


Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový WiFi displej pre GoPro kamery
  • Odolný proti otrasom, prachu, dažďu a mrazom
  • Výkonná Li-Pol batéria dodá energiu až na 3 hodiny
  • Kompatibilný s HERO4, HERO3+, HERO3
Kód:  REM1050a1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11