Obnoviť stránku

REMOVU M1+A1

REMOVU M1+A1

Prvý vodotesný Bluetooth mikrofón pre GoPro

S REMOVU M1 zachytíte vysokokvalitný zvuk pre Vaše GoPro video. Najnovšie Bluetooth 4.0 umožňuje bezproblémové nahrávanie zvuku až do vzdialenosti 40 metrov od kamery. Bez oneskorenia alebo skreslenia.

První vodotěsný Bluetooth mikrofon pro GoPro

Vylepšete své GoPro o skvělý zvuk.

Vylepšite svoje GoPro skvelým zvukom

S REMOVU A1 môžete ku svojej kamere pripojiť mikrofón REMOVU M1 a nahrávať tak jasný a čistý zvuk. Použiť však môžete aj Bluetooth mikrofóny iných výrobcov. REMOVU A1 výborne zapadá do štandardného puzdra pre GoPro s rozšírením BacPac™, takže so sebou nemusíte nosiť nič navyše.


Nahrávajte i pod vodou

REMOVU M1 prichádza s vodotesným krytom, s ktorým môžete nahrávať zvuk aj pod vodou. Na zakrytie mikrofónu sme použili špeciálny materiál, ktorý ho chráni pred vodou, ale zároveň prepúšťa zvuk. Šplechot vĺn pri surfovaní ešte nikdy neznel lepšie.

Nahrávejte i pod vodou

DSLR souprava pro REMOVU A1 (doplňkově)

DSLR súprava pre REMOVU A1 (doplnkovo)

Audio transmiter REMOVU A1 možno pomocou doplnkovej sady prepojiť aj s DSLR zariadeniami, čiže zrkadlovkami. Držiak na REMOVU A1 sa jednoducho zasunie do hot shoe pätice pre blesk fotoaparátu. Zariadenie sa prepojí pomocou priloženého 3,5 mm jack audio kábla. Potom môžete bezdrôtovo nahrávať perfektne čistý zvuk pomocou mikrofónu REMOVU M1.


Windscreen pre REMOVU M1 (doplnkovo)

Veterná clona pomáha k zlepšeniu kvalitu zvuku a k redukcii šumu spôsobeného vplyvom vetra. Bezdrôtový mikrofón REMOVU M1 jednoducho umiestnite do veternej clony bez vodotesného obalu a môžete začať nahrávať.

Windscreen pro REMOVU M1(doplňkově)


Obsah balenia:

1x REMOVU A1, 1x REMOVU M1, 1x USB kábel, 1x vodotesný obal, 1x spojovač, 1x ochrana proti vetru, 1x klips, 1x Mini-USB prepojovací kábel


Technické parametre REMOVU A1

Verzia Bluetooth: V 3.0
Audio kodek: SBC
Kvalita audia: 16bit, 44.1kHz
Doba používania: až 8 hod.
Dosah: až 40m
Doba nabíjania: približne 100 minút
Batéria: Li-Polymer
Kapacita: 6 hodín neprerušovaného nahrávania
Port: Micro USB


Technické parametre REMOVU M1

Verzia Bluetooth: V 4.0
Audio kodek: SBC
Kvalita audia: 16bit, 44.1kHz
Doba používania: až 8 hod.
Dosah: až 40m
Doba nabíjania: približne 100 minút
Batéria: Li-Polymer
Kapacita: 6 hodín neprerušovaného nahrávania
Port: Micro USB

Kód:  REM1060a
Produktové číslo:  RMV003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19