Obnoviť stránku

Remosky

Remoska je malá elektrická prenosná rúra, ktorou nahradíte nielen klasickú rúru, ale aj panvicu, parný hrniec, ryžovar či sendvičovač. Je obľúbená predovšetkým vďaka svojej skladnosti, priaznivej cene, dlhej životnosti a úspornosti. čo je remoska, ako funguje, aké sú jej hlavné výhody a čo je dôležité pri výbere? Poradíme vám.

Pokračovať
Spresniť parametre
11 položiek

Remosky

Elektrický hrniec remoska prináša pohodlný a flexibilný spôsob prípravy potravín. Všetci ich poznáme už zo skorších čias, vyrábajú sa od 50. rokov a v obľube sú dodnes. Remoska je prenosná, a preto veľmi vhodná ako rúra na chalupu, chatu a všade tam, kde nie je vhodné použiť klasický sporák s rúrou. Skvele sa uplatní ako doplnková elektrická pečiaca misa k sporáku, alebo ako mobilná rúra na kempovanie.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16