Obnoviť stránku

REMOSKA R22F/05 4l Classic Glass Black/Gold

5,0 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REMOSKA R22F/05 4l Classic Glass Black/Gold

Elektrická misa na pečenie Remoska R22F/05 4l Classic Glass Black/Gold predstavuje revolučný, veľmi rýchly a zdravý spôsob prípravy potravín, ktoré si tak lepšie zachovávajú svoju chuť, dôležité vitamíny a ďalšie látky. Remoska sa skladá z troch hlavných častí. Veko na pečenie je osadené vykurovacou špirálou s príkonom púhych580 W. Misa Remosky Classic Glass Black/Gold je vyrobená z hliníka pre dosiahnutie optimálnych výsledkov pečenia. Navyše je potiahnutá nepriľnavým povrchom značky Teflon Classic. Trojicu hlavných častí uzatvára stojan, ktorý je, rovnako ako držadlo s vypínačom a opierka, vyrobený z teplotne odolného plastu. S Remoskou Classic Glass Black/Gold budete variť nielen chutne, ale aj zdravo, s minimálnou stratou živín a vitamínov v pokrmoch.


Kľúčové vlastnosti Remosky R22F/05 4l Classic Glass Black/Gold

  • Príkon 580 W
  • Hliníková misa potiahnutá nepriľnavým povrchom značky Teflon Classic
  • Objem misy 4 l - ideálny nielen pre študentov na internáte
  • Model overený viac ako 200 000 zákazníkmi po celej Európe
  • Základný model Remosky ideálny pre prvé kulinárske krôčiky
  • Optimálna teplota pre pečenie 160 – 180 °C

Obsah balenia:

Veko na pečenie s vykurovacou špirálou

Veko disponuje veľmi nízkou spotrebou energie. Remosku R22F/05 4l Classic Glass Black/Gold využijete pri zapekaní, pečení, rozmrazovaní či ohrievaní. Horná časť veka je z nerezového plechu a spodná z hliníka, ktorá je potiahnutá nepriľnavou vrstvou Teflon Classic. Ďalej sú v tomto veku na pečenie duté skrutky, ktoré sa starajú o odvádzanie pary vznikajúcej pri pečení. Vypínač s vykurovacím telesom sa nachádza na hornej časti držadla, čo uľahčuje ovládanie pre pravákov aj ľavákov. Prívodný kábel je pevne pripojený k držadlu veka na pečenie Remosky Classic Glass Black/Gold. K tomu bolo veko s vykurovacím telesom špeciálne navrhnuté tak, aby ste ho mohli pohodlne odložiť na vašu pracovnú plochi vykurovacou časťou nahor a nedošlo k poškodeniu povrchu.

Hrniec na pečenie Remosky R22F/05 4l Classic Glass Black/Gold

Produkt je dodávaný s hrncom na pečenie s priemerom 29 cm a výškou 10 cm, s objemom 4 l, ktorý je vhodný pre jednu až dve osoby v domácnosti. Pre optimálnu distribúciu tepla je misa vyrobená z hliníka. Nepriľnavosť povrchu misy zaisťuje teflón značky Teflon Classic, ktorý prináša koniec pripáleninám a ľahko sa udržiava. Teplo je vedené rovnomerne po celej ploche. Pre lepšiu manipuláciu je hrniec Remosky R22F/05 4l Classic Glass Black/Gold vybavený vysoko kvalitnými, teplotne odolnými úchytmi. Navyše sú úchyty oddelené nerezovými mostíkmi, takže pri pečení zostanú vždy studené.

Stojan

Pre bezpečné pečenie na akomkoľvek povrchu je výrobok dodávaný spoločne s praktickým stojanom. Stojan je vyrobený z teplotne odolného plastu a nemusíte tak mať strach z jeho poškodenia či poškodenia odkladacích priestorov vysokými teplotami pri pečení v Remoske.


Inšpirujte sa receptami z Remosky Classic






Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Typ

Typ Remoska

Objem

Objem 4 l

Funkcie

Funkcie Ochrana pred prehriatím

Vlastnosti

Príkon 580 W
Materiál hrnca Hliník
Objem 4 l

Materiál

Typ vnútorného povrchu Nepriľnavý

Tvar

Tvar Okrúhly

Priemer nádoby

Priemer nádoby 29 cm

Druh potravín

Druh potravín Univerzálne

Farba

Farba Čierna, Strieborná
Vzor Bez vzoru

Priemer

Priemer 29 cm

Typ remosky

Typ remosky S okienkom
Kód:  REMBG222
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  R22F/05
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11