Obnoviť stránku

REMOSKA Grand R1202 Teflon

4,4 19 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

REMOSKA Grand R1202 Teflon

Elektrický hrniec REMOSKA Grand R1202 je väčšia sestričkou populárneho klasického modelu.Ponúka moderný a zdravý spôsob prípravy potravín, ktoré zostávajú stále chutné a plné dôležitých vitamínov a ďalších látok.Táto REMOSKA sa skladá z troch hlavných častí.Odnímateľné veko je vybavené vykurovacou špirálou s príkonom 650 W.Je vyrobené z nerezového plechu a v strednej časti je opatrené skleneným okienkom pre dobrú kontrolu a prehľad o priebehu prípravy.Misa z hliníka je ďalšie časti elektrického hrnca a je potiahnuté špeciálnym materiálom TEFLON Classic.Trojicu hlavných častí uzatvára stojan z drôtu opatrený dvomi plastovými držadlami.
Para, ktorá vzniká pri príprave pokrmu je odvádzaná pomocou dvoch ventilov vo veku remosky, čo zaručuju, že sa pripravovaný pokrm nevysušuje a zostáva stále mäkký, chutný a zachováva si svoju prirodzenú a lákavú vôňu.Dolná časť veka je tiež potiahnutá teflónovým materiálom.Prívodný kábel s európskou zástrčkou je k spotrebiču pripojený pevne.Na držadle nájdete aj hlavný vypínač.Priemer misy je 32centimetrů a jej objem 4 litre.Medzi ďalšie praktické vlastnosti patrí fakt, že veko je navrhnuté pre umožnenie ľahkého odloženie na pracovnú plochu s vykurovacou časťou smerom nahor.
Parametre a špecifikácie:
Konštrukcia:
odnímateľné veko s vykurovacou špirálou misa stojanček
Odvod pár:
cez dva ventily
Objem nádoby:
4 l
Počet porcií:
4 a viac
Príkon:
650 W
Materiál:
Veko: nerez plech so skleneným okienkom
Misa: hliník s poťahom Teflon Classic
Hmotnosť:
2,84 kg
Priemer:
32 cm
Napätie:
230 V/50 Hz
Farebné prevedenie:
čierne a nerez

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Remoska

Objem

Objem 4 l

Vlastnosti

Príkon 650 W
Materiál hrnca Nepriľnavý
Objem 4 l

Materiál

Telo hrnca Teflón

Vlastnosti

Pokrievka Áno

Tvar

Tvar Okrúhly

Priemer nádoby

Priemer nádoby 32 cm

Farba

Farba Strieborná
Vzor Bez vzoru

Priemer

Priemer 32 cm

Príslušenstvo

Príslušenstvo Veko so skleneným priezorom

Typ remosky

Typ remosky S okienkom
Kód:  EAV8221e
Produktové číslo:  R1202
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18