Obnoviť stránku

Remko ETF460

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remko ETF460

Odvlhčovač vzduchu Remko ETF460 si vždy bude vedieť poradiť s vysokou vlhkosťou v dome aj byte, ktorá vo väčšine prípadov vyvoláva nielen vlhnutie múrov a nábytku, ale tiež tvorbu plesní, čo zásadne zhoršuje zdravotný stav celej vašej rodiny aj kvalitu života v domácnosti. Tento mobilný pomocník Remko je skvelý pre priestory s plochou do 105 m2. Súčasne o jeho úžasnom výkone vypovedá aj odvlhčovacia schopnosť 46 l/deň. S nádobkou na zbieranie vlhkosti s objemom 6,5 l si vystačíte aj pri dlhšom používaní bez potreby vášho zásahu. Ďalšou z kľúčových výhod je nehlučná prevádzka s intenzitou 53 dB, takže ho môžete spustiť, aj keď ste doma.

Zaujímavé prednosti odvlhčovača vzduchu Remko ETF460

  • Odvlhčovacia kapacita 46 l/deň
  • Do veľkosti miestnosti 105 m2
  • Objem kondenzačnej nádoby 6,5 l
  • Prídavné funkcie odvlhčovača vzduchu Remko: regulácia výkonu, automatické vypnutie, automatické odvlhčovanie a auto-defrost

Hodnotné vlastnosti odvlhčovača vzduchu Remko ETF460

Výkon sa dá aj zmenšiť aj zväčšiť, a tým regulovať hlučnosť a súčasne spotrebu elektrickej energie. Pri zaplnení nádobky sa tento typ odvlhčovača bez vášho pričinenia sám vypne.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 46 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 105 m2
Objem nádoby 6,5 l
Maximálna hlučnosť 53 dB
Mobilná aplikácia Bez aplikácie
Hmotnosť 21 kg

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Automatické vypnutie, Automatické odvlhčovanie, Auto-defrost
Kód:  REMOV328
Produktové číslo:  106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07