Obnoviť stránku

Remington XR1390 hyperflexie Verso

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington XR1390 hyperflexie Verso

Starajte sa o svoju pokožku tým najlepším možným spôsobom a vložte dôveru v mnohoročnú tradíciu. Remington XR 1390 to nie je len ďalší obyčajný holiaci strojček, ale technológiami nabitý dravec. Optimálna kombinácia pre vaše fúzy - rotačné hlavice a Zastrihávaciu nadstavec v jednom vám prinášajú maximálny komfort.

Staňte sa jedným z hrdých majiteľov tejto šelmy a doprajte si bezkonkurenčnú holenie treba každý deň. Všetko je navrhnuté pre maximálnu účinnosť s tou najväčšiu možnú citlivosťou k vašej pokožke . Srdcom je kvalitný dobíjací akumulátor, ktorý dokáže poháňať aparát až 60 minút na jedno nabitie. LED digitálny displej je samozrejmosťou.

Technológia:

Hyperflexie a ActiveContour XL - Spojenie týchto dvoch technológií umožňuje celej hlave, ale aj každej z čiastkových hláv, prispôsobiť svoj uhol potrebám každého jednotlivého používateľa. Vďaka tomu udržuje prístroj blízky kontakt s tvárou, bradou či krkom a tým znižuje celkové podráždenie.

Duálny čepele "Precision Ultra" - Zabezpečí rýchle a hlavne kvalitné výsledky. Hravo si poradíte ako s dlhšími fúzy, tak aj s drobným strniskom.

ComfortTrim - Strihač vlasov vhodný pre úpravu kotliet alebo dlhých fúzov. Vylaďte si výsledky presne podľa vašich predstáv s nastaviteľným hrebienkom s rozsahom 2-6 milimetrov alebo bez neho (0,4 mm).

Hlavné prednosti:

  • Rotačný holiaci strojček a zastrihávač v jednom
  • Kvalitné a rýchle holenie
  • Maximálne pohodlie pri holení
  • Minimálne podráždenie pokožky
  • Vodeodolné prevedenie
  • Až 60 minút používania na jedno nabitie
  • LED digitálny displej
  • Dobíjacie panel
  • Cestovné puzdro
  • Nastaviteľný hrebienok

Batérie:
90 minút nabíjania
Rýchlonabíjanie 5 minút

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Frézkový

Napájanie

Napájanie Batériové
Doba chodu 58,82 min
Doba nabíjania 1,47 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Zastrihávač

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Biela
Kód:  REMHSP11
Produktové číslo:  41161560110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11