Obnoviť stránku

Remington XF8500 Smart Edge

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington XF8500 Smart Edge

Skvelý výkon a vynikajúce výsledky pri holení ocenia s týmto holiacim strojčekom každý muž, ktorý si zakladá na svojom zovňajšku. S pomocou pokrokových čepeľou AccuCub môžete svojim fúzom dopriať dokonale presný zástrih a dať tak najavo, že precíznosť je jednou z vašich predných vlastností.

Lipnete Ak na hladkom oholenie, strojček je na tieto účely vybavený inovatívnym planžetovým vzorom LiftLogic, ktorý zachytáva fúzy vo všetkých uhloch ich rastu. Pre minimálnu podráždení disponuje 100% vodeodolný Remington XF8500 Smart Edge prispôsobivú 19 ° otočnú hlavu a technológiu Active Hybrid, ktorá si hravo poradí so záhybmi vo vašom tvári. Maximálny komfort pri používaní strojčeka obstarávajú ergonomický dizajn, tichý chod a kvalitné lítiová batéria s vysokou výdržou. Funkcia päťminútového rýchlonabitia potom príde vhod pánom, ktorí často cestujú, a pre ktoré je reprezentatívny zovňajšok nosným pilierom napríklad pri rokovaní so zahraničnými klientmi.

Príslušenstvo:

Nabíjací stojan
Cestovné puzdro

Parametre a špecifikácie:

Doba prevádzky: 50 minút
Nabíjanie: 120 minút

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Doba chodu 49,02 min
Doba nabíjania 1,96 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Zastrihávač

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Modrá
Kód:  REMHSP14
Produktové číslo:  41158560110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16