Obnoviť stránku

Remington TF70 Dual Foil Travel Shaver

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington TF70 Dual Foil Travel Shaver

Nočným morám z holenia na cestách môžete ľahko predísť s prenosným holiacim strojčekom Remington TF70 Dual Foil Travel Shaver. Flexibilná dvojitá planžeta umožňuje počas holenia bezprostredný kontakt s kontúrami tváre, čomu predchádza podráždenie kože, a pritom si stále zachováva kvalitné holiace vlastnosti. Rýchle a jednoduché oholenie si môžete dopriať nielen vďaka ľahkému ovládaniu, ale aj vysokej prevádzkovej dobe strojčeka, o ktorého napájanie sa až na 60 minút postará dvojica tužkových batérií AA.

Aby bol váš strojček na cestách vždy chránený, disponuje otočnou krytkou, ktorá slúži hneď na dva účely: jednak bráni poškodeniu hlavy strojčeka, ale zároveň ho uchová vypnutý aj vnútri batožiny, v ktorej by inak mohlo dôjsť k jeho nechcenému spusteniu. Remingotn TF70 Dual Foil Travel Shaver navrch disponuje skutočne úspornými rozmermi, s ktorými za žiadnych okolností neprekáža iným veciam, bez ktorých by ste sa na cestách neobišli.

Kľúčové vlastnosti strojčeka

  • Holí rýchlo, kvalitne a predchádza podráždeniu
  • Praktická otočná krytka strojček chráni pred poškodením a bráni nechcenému zapnutiu
  • Nezaberá zbytočne veľa miesta vďaka svojim skromným rozmerom

Ďalšie vybavenie:

2 x batérie AA
Krytka hlavy

 

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Batériové
Doba chodu 60 min

Farba

Farba Čierna
Kód:  REMHSP18
Produktové číslo:  41170560100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07