Obnoviť stránku

Remington SP-BB2 Replacement Brush For BB1000 Natu

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington SP-BB2 Replacement Brush For BB1000 Natu

Čistiaca súprava Remington BB1000 REVEAL Wet & Dry Rotating Body Brush je vynikajúcou pomôckou pre starostlivosť o pokožku vášho tela. Náhradná kefa s prírodnými štetinami je vhodná pre použitie na suchú pokožku. Jemne odstraňuje suché a odumreté bunky na povrchu pokožky, obnovuje kožné bunky a zlepšuje krvný obeh.

Hlavné prednosti

  • Špičkový pomocník pre starostlivosť o pokožku
  • 2 rýchlosti
  • Doba prevádzky až 40 minút
  • LED indikátor

Dokonalá starostlivosť o pokožku

Rotačné kefky vynikajú svojimi rýchlymi a efektívnymi výsledkami a jednoduchým použitím. Vďaka kompaktnému dizajnu sa vám budú v ruke pohodlne držať. Podľa svojich potrieb si môžete vybrať z dvoch rýchlostných stupňov. Pohon kief je zabezpečovaný pomocou akumulátora, po nabíjaní 120 minút, vydrží v prevádzke až 40 minút. O stave nabíjania vás informuje LED indikátor. Rozmaznávajte svoju pokožku a doprajte jej luxusnú starostlivosť, po ktorej bude nádherne hebká a bude žiariť mladistvým vzhľadom.

Kód:  REMZT01a27
Produktové číslo:  44189530100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01