Obnoviť stránku

Remington S9620 Silk Wide Straightener

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Remington S9620 Silk Wide Straightener

Prvotriedna žehlička na vlasy Wide Straightener z prémiovej kolekcie Silk od značky Remington pre extra rýchlu, efektívnu a zdravú úpravu vlasov. S týmto skvelým pomocníkom vykúzlite na vašej hlave vysoko profesionálny a uchvacujúca účesy už behom pár minút a navyše v teple vášho domova.

Stylingová kolekcia Silk

Unikátna kolekcia profesionálnych nástrojov Silk pre úpravu vlasov prichádza v štýlovom dizajne ladenom do prepychovej červenej farby s hodvábnym 3D potlačou na keramických pracovných plochách. Všetky prístroje z tejto prémiovej rady sú navrhnuté tak, aby sa postarali o luxusné styling a elimináciu krepovateniu aj statického efektu vlasov.

Keramický povrch nástrojov obsahuje hodvábne proteíny a ióny, ktoré vlasom dodajú perfektne lesklý a zdravý vzhľad v niekoľkých málo krokoch. Teraz si teda môžete vytvoriť dokonalý účes v Salonová kvalite bez pomoci profesionálov a k tomu v pohodlí vášho domova!

Remington Silk Wide Straightener

Žehlička na vlasy Remington Silk Wide Straightener s širokými keramickými doštičkami vás uchváti nielen svojím profesionálnym vysokým výkonom, ale tiež aj možnosťou nastavenia teploty v rozmedzí 150-235 ° C, pričom nechýba ani turbo zosilňovač pre závratnú teplotu až 240 ° C na 30 sekúnd. Svoju maximálnu možnú teplotou keramických doštičiek sa tak radí medzi najhorúcejšie a najúčinnejšie žehličky na trhu, takže aj nepoddajné kučery a najhustejšiu hrivy budú pretransformované na hladké, hebké a lesklé vlasy. Navyše poskytuje až dvakrát hladší sklz ako ostatní narovnávača.

Žehlička Remington Silk Wide Straightener disponuje pokročilými infračervenými keramickými ohrievačmi, ktoré sú zárukou rovnomerného rozvodu tepla a jeho ultrarýchle obnovy. Skvelou vychytávkou je aj informatívny digitálny displej signalizujúci tú najlepšiu teplotu pre váš typ vlasov a pamäťová funkcia, vďaka ktorej si prístroj pamätá posledné použité teplotné nastavenie. Zámok teploty potom predchádza jej nechcenej zmene.

S touto modernou žehličkou rýchlo zabudnete na to nekonečne dlhé čakanie na správne nahriatie pracovného povrchu. Je totiž pripravená k použitiu už za pouhých 10 sekúnd, dobu skrášľovanie vašich vlasov teda skráti na úplné minimum. Remington myslí aj na vaše bezpečie - s automatickým bezpečnostným vypínaním po 60 minútach a žiaruvzdorným obalom je ochrana pred prípadným nešťastím zaistená.

Hlavné prednosti výrobku:

  • Zdokonalený hodvábne-keramický povrch
  • Až 2 x hladší sklz
  • Nastaviteľná teplota 150-235 ° C, plus turbo zosilňovač (až 240 ° C, 30 sekúnd)
  • Pripravená na použitie už za 10 sekúnd
  • Informatívny digitálny displej
  • Pamäťová funkcia
  • Vysoko pokročilé infračervené keramické ohrievače
  • Uzamykateľný kĺb žehliacich klieští
  • Zámok teploty k ochrane pred nechcenou zmenou
  • Automatické vypnutie po 60 minútach
  • Luxusný dizajn v luxusnom červenom prevedení

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bezpečnostný zámok
Max. teplota 235 °C
Min. teplota 150 °C
Príkon 66 W
Doba nahriatia 9,8 s

Funkcie

Displej Nepodsvietený displej
Funkcie Rýchlonahrievanie, Regulácia teploty, Svetelná signalizácia chodu, Automatické vypnutie

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla 3 m
Kód:  REMZV012
Produktové číslo:  45523560100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07